Rujun Tüm Gün Boyunca Dudaklarda Kalmasını Böyle Sağlayın!

Uyguladığınız rujun uzun zaman çıkmamasını ve iz yapmamasını ister misiniz? Bunun için oldukça basit bir yöntemi uygulamanız yeterli…

01.01.2020-10:21 - (Son Güncelleme: 01.01.2020-10:54)

Rujunuzu en son uygulamanız gerektiğini unutmayın. Kapıdan çıkmadan evvel rujunuzu uygulayın. Bu size vakit kazandıracaktır.

RUJUN TÜM GÜN BOYUNCA DUDAKLARDA KALMASI BÖYLE SAĞLAYIN!

Rujunuzla aynı gölgede bir astar yapmak rujunuzu olabildiğince keskin gösterecektir. Rujunuzla aynı renk dudak kalemine sahip olun. Kalemle evvel dudaklarınıza bir çerçeve çizin. Ardından kalemi sanki ruj sürüyormuş gibi uygulayın. Kalem kuru ve mat olduğu için mutlaka rujdan daha dayanıklıdır. Dudaklarınızı pudralamak için yarı saydam renk bir pudra kullanın. Yarı saydam toz daha yansıtıcı ve kaygan olma meyilindedir. Tozu bir fırça ile dudaklarınızın her yanına uygulayın – bronzlaştırıcı için kullanacağınız türden gibi. Rujunuzla tozladığınız dudaklarınızın üstünden geçin. Ruju dudağınızın içinden dışarıya doğru uygulanır. Alt dudağınızı soldan sağa, sağdan sola doğru hemen kaydırın. Bu şekilde dudaklarınızın her yerini boyamış olacaksınız. Ruj ayarlamak için yeniden dudaklarınızı pudralayın. Sonrasında 1-4 arasındaki adımları yineleyin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal