Ronaldo Nazario'dan Erling Haaland hakkında çarpıcı açıklamalar geldi!

Brezilya futbolunun efsane futbolcularından olan Ronaldo Nazario, Norveçli yıldız Erling Haaland hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

02.02.2022-17:16 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-16:27) Ronaldo Nazario'dan Erling Haaland hakkında çarpıcı açıklamalar geldi!

Futbol dünyasına adını kazıyan isimlerden birisi konumunda olan Ronaldo Nazario'dan, Dortmund'un dünya yıldızı Erling Haaland hakkında çarpıcı açıklamalar geldi. Ronaldo Nazario'nun futbolcu hakkında yaptığı açıklamalar gündeme oturdu.

Açıklamaları çok konuşuluyor

Brezilye efsanesi  Ronaldo Nazario, Alman ekibi Borussia Dortmund'dan bu yaz ayrılması beklenen Erling Haaland hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ronaldo futbolcuyla alakalı olarak dünyanın en iyi forvetlerinden birisi olacağını ifade ederken 'Haaland bir gün çok iyi, hatta dünyanın en iyisi olacak. Ancak Karim Benzema ve Robert Lewandowski gibi teknik becerilere sahip değil.' ifadelerine yer verdi.


Brezilyalı efsane devam eden açıklamalarında, 'Karim Benzema şu anda benim için en iyisi. Lewandowski hemen arkasında. Kylian Mbappe'nin performansı da etkileyici ve dünyanın en iyisi olma yolunda ilerliyor. İnanılmaz bir temposu var ve kale önünde soğukkanlı. Bu, onu dünyanın en iyi oyuncusu yapacak.' şeklinde açıklamalarına son verdi. Brezilya efsanesi Ronaldo Nazario'nun, Norveçli yıldız hakkında yaptığı açıklamalar futbol dünyasının gündemine oturdu. Kimi futbolseverler teknik adamın açıklamalarını desteklerken, kimi futbolseverler de yapılan açıklamaları eleştirdiler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal