Barcelona Erling Haaland'ı transfer etmek istiyor!

Barcelona, Borussia Dortmund formasını terleten Norveçli dünya yıldızı Erling Haaland'ı kadrosuna katmak istiyor.

27.01.2022-10:52 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-13:14) Barcelona Erling Haaland'ı transfer etmek istiyor!

Barcelona ekonomik problemler yaşamasına rağmen Erling Haaland'a imza attırmayın yollarını arıyor. Buna göre Katalan ekibinin kulübe bağlı olan medya şirketi Barca Studios'un yüzde 49'luk hissesini satmaya hazırlandığı aktarıldı.

Transferi için imkanları zorlayacaklar

Dünya devlerinden Barcelona, ekonomik kriz dolayısıyla tarihinin en sıkıntılı sezon başlangıçlarından birisini yaptı. Katalan ekibi, süperstarı Lionel Messi'yi yaz transfer döneminde PSG'ye kaptırdı. Başkan Laporta bu nedenle takıma yeni bir süperstarı kazandırmak için kolları sıvadı. Barcelona'da bu anlamda gündeme gelen son isim ise Norveçli yıldız futbolcu Erling Haaland oldu. Bu anlamda takımda gündeme gelen isim Erling Haalad oldu. Mevcut şartlarda Barça'nın bonservisi en az 100 milyon Euro olan Norveçli gol makinesine imza attırması çok zor görünüyor. Fakat Joan Laporta, bu transferi bitirmek için her yolu denemeye kararlı. 


Barcelona Başkanı, Dortmund'un yıldızına mali kaynak yaratmak için ilginç bir yol buldu. Barcelona, kulübe ait olan medya şirketi Barca Studios'un yüzde 49'luk hissesini satacak, Eğer istekli bir yatırımcı çıkarsa, Katalanlar bu satıştan 100 milyon euro gelir sağlayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal