Fenerbahçe Sang-bin Jung'u Transfer Etmek İstiyor!

Fenerbahçe Güney Koreli genç yıldız Sang-bin Jung ile ciddi bir şekilde ilgileniyor.

27.01.2022-10:27 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-10:39)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de geride kalan sezonda istenildiği gibi bir performans gösterilemezken ligin geride kalanı için önemli isimler transfer listesine eklendi. Fenerbahçe'de İsmail Kartal yönetiminde transfer çalışmaları son hız devam ediyor. Fenerbahçe'de bu anlamda gündeme sürpriz isimler gelmeye devam ediyor. Sarı lacivertlilerde gündeme gelen son isim ise Güney Koreli genç yıldız Sang-bin Jung oldu. Fenerbahçe'nin, stoper yıldız Kim Min Jae'nin ardından futbolcunun vatandaşı Sang-bin Jung ile de ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.

TAKIMA BİR KORELİ DAHA

Fenerbahçe bu sezon gösterdiği performansla oldukça memnun kaldığı Kim Min Jae'nin ardından takıma bir Koreli futbolcu daha transfer etmek istiyor. Güney Koreli Kim Min Jae'nin performansından ve sahadaki duruşundan oldukça memnun olan sarı lacivertlilerin, Uzak Doğu pazarına ilgisi arttı. Bu anlamda takımda gündeme son olarak Güney Koreli yıldız Sang-bin Jung geldi.

Güney Kore ekibi Bluewings'in 19 yaşındaki sağ kanat futbolcusu Sang-bin Jung için transfer çalışmaları başladı. Genç futbolcu, Kore Ligi'nde 24 karşılaşmada 6 gol ve 2 asistle oynuyor. Genç yıldızın peşinde bazı İngiliz takımlarının da olduğu belirtiliyor. 


İSMAİL KARTAL ONU İSTİYOR

Bu sezon kanatlardan istediği verimi alamayan Fenerbahçe'de, İsmail Kartal'ın Güney Koreli futbolcu ile çok ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarılıyor. İsmail Kartal'ın futbolcunun transferine çok önem verdiği vurgulanıyor.


KİM MİN JAE'DEN BİLGİ ALDI

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Güney Koreli yıldızın da Kim Min Jae'den Fenerbahçe ve Türkiye hakkında bilgiler aldığı aktarılıyor. Bu anlamda futbolcunun, Türkiye'ye transferi ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal