'Ronaldo Gördüğüm En Profesyonel Oyuncu'

Göztepe'nin Portekizli file bekçisi Beto, vatandaşı Ronaldo'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

28.01.2020-14:57 - (Son Güncelleme: 28.01.2020-14:53) 'Ronaldo Gördüğüm En Profesyonel Oyuncu'
Beto, Portekiz Milli Takımı'ndan ekip arkadaşı Ronaldo ile aynı takımda yer almaktan gurur duyduğunu belirterek, Portekizli yıldız ile alakalı olarak şu sözleri söyledi:

"Çok özel bir insan. Çok uzun yıllardır beraber çalıştığımız, bütün gelişimine şahit olduğum biri. Birçok altın top ödülünü kazandı ama hiçbir zaman bırakmadı. Bu anlamda onun adına hem çok mutlu oluyorum hem de büyük gurur duyuyorum. Kazanabileceği her şeyi kazanıp, en üst seviyeye gelip hala bunun için çalışan bir insan olmak çok zor. Çok iyi bir profesyonel, Ronaldo gördüğüm en profesyonel oyuncu. Kendi hayatına dikkat eden, motivasyonuna, oyununa, gelişimine, çalışmalarına son derece dikkat eden bir insan. Hep en iyi olmak istedi, en iyi olmak için çalıştı, en iyi oldu, en iyi olmaya devam ediyor ve en iyi kalmak için de her zaman çabalıyor. Bu anlamda kendisi ile gurur duyuyorum. Çocukluk çağında kendinden 3-4 yaş büyük oyuncularla oynuyordu. O yaşlarda 3-4 yaş, ciddi fark ettiren bir şey ama o başarıyordu. Her zaman savaşıyordu. Omuz omuza temaslarda, vücut gücü olarak her zaman rakiplerine üstün gelmeye çalışıyordu. Sürekli fitnesse giriyordu, ağırlık çalışıyordu, daha güçlü olup fiziksel mücadelelerde üstün gelebilmek için çabalıyordu. Bu gücü de zamanla sağladı."

Beto, "Ronaldo 71 santimetre yükseğe sıçradı ve 2.56 metrelik bir yüksekliğe çıkarak kafa ile golünü attı. Bu tüm dünyayı şaşkınlığa uğrattı. Ronaldo ile yaşadığınız ve seni şaşırtan bir anınız var mı?" sorusuna ise, "Hayır, onun yaptığı hiçbir şeye şaşırmıyorum." cevabını verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal