Ronaldo Galatasaray taraftarını çılgına çevirdi: Come to Galatasaray yorumunu beğendi

Dünyaca ünlü süper yıldız Cristiano Ronaldo, sosyal medyada yaptığı hareket ile Galatasaray taraftarını çılgına çevirdi. Portekizli dünya yıldızı bir taraftarın ‘’Come to Galatasaray’’ yorumunu beğendi.

06.08.2022-09:57 - (Son Güncelleme: 06.08.2022-09:57)

Süper Lig’de yeni sezonun ilk maçına bu hafta sonu çıkacak olan Galatasaray, transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk’un verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılarda bir dönem gündem olan Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo’dan Galatasaray taraftarını heyecana boğan bir hareket geldi. Manchester United’dan ayrılacağı tahmin edilen süper yıldız bir Galatasaray taraftarının ‘’Come to Galatasaray’’ yorumunu beğendi.

Ronaldo Galatasaray taraftarını çılgına çevirdi 

Manchester United’da forma giyen 37 yaşındaki Cristiano Ronaldo, daha önce Atletico Madrid, Chelsea, Napoli, Bayern Münih gibi dev takımlarla anılıyordu. Geçtiğimiz sezon kırmızı şeytanlarla 23 gol 3 asistlik başarılı bir performans gösteren Ronaldo’nun gelecek sezon Şampiyonlar Ligi sahnesinde yer almak için takımdan ayrılmak istediği konuşuluyor.

Ronaldo Galatasaray

Ronaldo Instagram hesabında paylaştığı gönderiye yapılan ‘’Come to Galatasaray" yorumu beğenerek ‘’Ronaldo Galatasaray’a mı geliyor?’’ sorusunu akıllara getirdi.

Hazırlık maçını terk etti

Ailevi sorunlardan dolayı Manchester United’ın hazırlık kampına geç katılan Portekizli yıldız, geçtiğimiz günlerde oynanan Rayo Vallecano karşılaşmasında ilk yarıda oyundan alınmıştı. Ronaldo, bu harekete tepki olarak karşılaşma tamamlanmadan stattan ayrıldı.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal