İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman oynanacak? Süper Lig’de yeni sezon nihayet başlıyor

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon nihayet başlıyor. Yeni sezonun ilk karşılaşması son şampiyon Trabzonspor ile Süper Lig’in yeni ekibi İstanbulspor arasında oynanacak. Peki İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman oynanacak? Yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

05.08.2022-16:53 - (Son Güncelleme: 05.08.2022-16:53) İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman oynanacak? Süper Lig’de yeni sezon nihayet başlıyor

Milyonlarca futbol severin heyecanla beklediği o an geldi. Spor Toto Süper Lig’e verilen yaklaşık 75 günlük ara nihayet sona erdi. Yeni sezonun ilk karşılaşması son şampiyon Trabzonspor ile Süper Lig’in yeni ekibi İstanbulspor arasında oynanacak. Bu karşılaşmanın detaylarını öğrenmek isteyenler ise internet üzerinden araştırmalarına devam ediyor. Peki İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman oynanacak?

İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 1. hafta maçı olan İstanbulspor Trabzonspor maçı 5 Ağustos 2022 Cuma günü saat 21.00’de Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. Bu zorlu karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarında yayınlanacak.

İstanbulspor Trabzonspor maçı hakemi kim?

İstanbulspor Trabzonspor maçının hakemi Arda Kardeşler olacak. 

İstanbulspor Trabzonspor

İstanbulspor Trabzonspor maçı muhtemel ilk 11’ler:

İstanbulspor: Jubic, Oğuzhan, Mehmet, Ologo, Duhan, Ferhat, Topalli, Melih, Ali Yaşar, Ethemi, İbrahim

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Denswil, Hugo, Eren, Dorukhan, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Visca, Trezeguet, Cornelius

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal