Roma'ya transfer olan Milli futbolcumuz Mehmet Zeki Çelik iddialı açıklamalarda bulundu

Roma’ya transfer olan Milli futbolcumuz Mehmet Zeki Çelik, İtalyan ekibine transferinin ardından iddialı açıklamalarda bulundu. Roma Genel Menajeri ise Zeki’yi kadrolarına kattıkları için çok mutlu olduğunu söyledi.

05.07.2022-15:14 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-15:14)

Milli forma ile gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Mehmet Zeki Çelik, Fransız ekibi Lille’den ayrılarak İtalyan ekibi Roma’ya imza attı.

Jose Mourinho transferi çok istedi

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun transferde etkili olduğu öğrenilirken, tecrübeli teknik adamın bir süredir Milli futbolcumuzu takip ettiği ve transferi için olumlu yönde rapor vermesiyle birlikte imzaların atıldığı ortaya çıktı.


Zeki Çelik Roma'ya transferi hakkında konuştu

İtalyan ekibi Roma’ya transfer olan Milli futbolcumuz Mehmet Zeki Çelik, transferiyle ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Roma gibi bir kulübün futbolcusu olmak benim için büyük bir onur. Çok hırslıyım ve Roma'nın başarısına katkı sağlamak istiyorum. Hazırım, konsantreyim. Sahada asla pes etmem. Beni sahada hep savaşırken göreceksiniz. ‘ ifadelerini kullandı.

'Zeki'yi transfer etmek bizim için çok önemliydi'

Roma Genel Menajeri Tiago Pingo da Mehmet Zeki Çelik’in transferiyle ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Bu transferle bir süredir uğraşıyorduk, Zeki'yi Roma'ya getirebildiğimiz için çok mutluyuz. Projemizi seçmesinde gösterdiği kararlılık, bizim için çok önemliydi. Zeki Çelik henüz çok genç ama uluslararası tecrübesi çok yüksek. Mehmet Zeki Çelik ile birlikte kadromuzu geliştirmiş olduk. ‘ ifadelerini kullanarak transfere olan inancını belirtti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal