Romatizma Ağrılarını Yok Ediyor!

Romatizma ağrıları için doğal bir çözüm olan kantaron çiçeği çayı hafızaya ve cilde de çok iyi geliyor. İşte, kantaron çiçeği çayının yararları…

23.12.2019-09:46 - (Son Güncelleme: 23.12.2019-13:59)

Kantaron çiçeği çayını daha önce denediniz mi? Pek çok konuda şifa olan kantaron çiçeği çayının bilinmeyen faydaları var.

KANTARON ÇİÇEĞİ ÇAYININ YARARLARI

Yapılan çalışmalarda kantaron çiçeği çayının konsantre gücünü artırdığı ispat edilmiştir. Üstelik çocukluk çağında kullanılan bu çayın kavrama ihtimalini artırarak hafızaya iyi geldiği biliniyor. Kronik uyku sorunlarının tedavisinde kullanıldığında ise, insanın melatonin hormonunu artırarak rahat bir uyku çekmesini sağladığı fark edilmiştir. Anti enflamatuvar etkisi nedeniyle cilt hastalıklarının bir çoğunda doğal ilaç şeklinde kullanılır. Kırışıklığı engelleyerek cildin daha diri görünmesini mümkün kılar. Dermis tabakasındaki melanin kaybı ile beraber yok olan ve kısmi renk bozukluklarını yok eder. Vitiligonun tedavisinde doğal ilaç şeklinde tavsiye edilir. Romatizma hastalıklarından meydana gelen ağrıları dindirmede krem şeklinde ağrının olduğu alana sürülerek yatıştırılmasını destekler. Üstelik yağ olarak da uygulanabilir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal