31.01.2022-10:17 (Son Güncelleme:31.01.2022-10:33)


1

Galatasaray'ın, Borussia Dortmund'dan transfer etmek istediği Roman Bürki ile anlaşma sağlayamamasının nedeni öğrenildi.



2

Galatasaray'da file bekçisi için Dortmund'un yıldız kalecisi Roman Bürki gündeme gelmişti.



3

İsviçreli kalecinin sarı kırmızılılara transfer çok yakınken anlaşma olumsuz sonuçlandı. Kaleci ile yapılan anlaşmanın olumsuz sonuçlanmasıyla ilgili önemli önemli yeni bilgiler edinildi.



4

Borussia Dortmun'da 3. kaleci konumuna düşen ve düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek isteyen Bürki'nin planlarını Fernando Muslera'nın bozduğu öğrenildi.



5

İsviçreli kalecinin, Galatasaray'da sakatlanan Fernando Muslera'nın sakatlıktan beklenenden erken dönecek olması ve istediği şansı bulamayacağı için sarı kırmızılıların teklifini reddettiği ortaya çıktı.



6

Galatasaray'ın, Borussia Dortmun'dun kalecisi Roman Bürki ile ilgilenmesi Galatasaray taraftarlarını oldukça heyecanlandırmıştı. Başarılı file bekçisi ile ilgili olan gelişmeler başta Galatasaray taraftarları olmak üzere diğer taraftarlar tarafından ilgiyle takip ediliyordu.



7

İsviçreli kaleci kariyerinde Young Boys, Thun ve, Grasshoppers gibi İsviçre takımlarının formasını terletmesinin ardından 2014'de Almanya'nın Freiburg takımının yolunu tutmuştu.



8

Buradaki başarılı performansıyla 2015'de Dortmund'a transfer olmuştu. Ayrıca başarılı kaleci Roman Bürki eskiden İsviçre Milli Takımı'nın kalesini koruyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR