31.01.2022-09:43 (Son Güncelleme:02.02.2022-13:20)


1

Galatasaray'ın 28 yaşındaki orta saha Erick Pulgar'ı Fiorentina'dan transfer ettiği öğrenildi.



2

Galatasaray'da gündeme son olarak gelen isim ise Fiorentina'nın Şilili futbolcusu Erick Pulgar oldu.



3

Galatasaray'ın Fiorentina'nın yıldız futbolcusunun transferi için anlaşmaya vardığı öğrenildi.



4

Süper Lig devi Galatasaray, Fiorentina'da forma şansı bulmakta oldukça zorlanan Erick Pulgar'ın transferi için kulübüyle anlaşmaya vardı.



5

Pulgar için kulübüyle kiralık olarak anlaşmaya vardığı öğrenildi. Futbolcunun Galatasaray'a transferi ile ilgili gelişmelerin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.



6

Şilili önlibero futbol hayatına ülkesinin Antofagasta takımında başladı. Antofagasta'nın ardından Şili'nin CDUC takımına transfer oldu. CDUC takımı sonrası ise Avrupa macerası İtalya'nın Bologna takımıyla başladı. Bologna'da sergilediği başarılı performansla İtalya'da Fiorentina takımına transfer oldu.



7

Ana mevkisi önlibero olan futbolcu merkez orta sahada da görev alabilmektedir. 28 yaşındaki futbolcu güncel olarak Şili Milli Takımı'nın da formasını giymektedir.



8

Galatasaray'ın, Şilili yıldız futbolcu Erick Pulgar'ı transferi Galatasaraylı taraftarları da oldukça heyecanlandırmış durumda. Futbolcu ile ilgili yaşanan gelişmeler merakla takip ediliyor. Erick Pulgar'ın kısa süre içerisinde Galatasaray ile resmi anlaşmaya varması bekleniyor. Bu anlamda transfer ayrıntılarının da kısa süre içerisinde netleşmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR