31.01.2022-09:44 (Son Güncelleme:19.02.2022-15:42)


1

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Giresunspor'a sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak gönderilen Okan Koçuk, sergilediği performansla büyük bir beğeni toplamıştı.



2

Galatasaray'ın adeta Giresunspor'a kiraladığı için pişman olduğu Okan Koçuk'u Fernando Muslera'nın yaşadığı sakatlığın ardından kadrosuna katabilmek için yoğun bir mesai harcamıştı.



3

Spor Toto Süper Lig'e verilen arada TRT Spor'a verdiği röportajda hakkında merak edilenleri, Galatasaray'a geri dönüp dönmeyeceği, Milli Takım ve yurt dışı hedefleri hakkında konuşan Okan Koçuk, büyük ses getirdi. Genç file bekçisi yapmış olduğu açıklamalarda ;



4

Okan Koçuk : Sezon başında kendime hedefler koydum. Buraya gelirken de çok iyi bir performans gösterip Milli Takım'a seçilmekti öncelikli planım. Umarım bu sezon bunu başarabilirim. Performansımı daha üst seviyelere çıkarmam gerekiyor; gerçekten çok iyi Türk kalecilerimiz var. Uğurcan, Altay, Ersin, İrfan Can. Çok iyi kalecilerimiz var. Milli Takım'a aday kaleciler. Ben de aday bir kaleci olmak istiyorum.



5

Okan Koçuk : Tabii ki bir yurt dışı hedefim var. Şu anda Galatasaray'ın oyuncusuyum. Galatasaray büyük bir camia, büyük bir kulüp. Daha güçlü dönmek istiyorum. Galatasaray'da oynamak hedeflerim arasında. Umarım bu hedeflerime yaklaşırım. Her gün bunun için çalışıyorum. Sezon sonunda bakacağız.



6

Okan Koçuk : Bir maçta belki de 100 maçta bir böyle bir şey olabilir. O gün de bana denk geldi. Mutluyum. Gayet iyi giden maçta 1-0 öne geçtik. 1-1'i yakaladılar. Oradan bir puan almak çok önemliydi.



7

Okan Koçuk : 2 penaltı olunca, ikinciden sonra bir umutsuzluk oldu. Ama çok şükür ikinciyi de kurtardım ve bir puan aldık. Penaltı sırasında saha içinde oyuncu ve kaleci arasında psikolojik savaş olur. İlkinde ortaya atacağını düşündüm çıkardım.



8

Okan Koçuk : Maçtan önce takımlar nasıl birbirini analiz ediyorsa biz kaleciler de oyuncuları analiz ediyoruz. Ancak en son kalecinin hislerine kalmış bir olay. Ne hissediyorsam onu yapıyorum. Maçtan önce o takımın penaltıcısını, kaç tane atmış nereye atmış onları çalışıyoruz.



9

Okan Koçuk : Bazen hiç kullanmayan kişi gelince sürpriz zoluyor. Oyuncu psikoloji de farklı. O anda altıncı his. Ne hissedersen oraya atlıyorsun ve bana da çıkarmak nasip oldu. Bakasetas da bana kadar hiç penaltı kaçırmamıştı. Analiz ettikten sonra hislerine güveniyorsun.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR