Roma Feyenoord maç özeti ve golleri izle Exxen | Roma Feyenoord youtube geniş özeti ve maçın golleri

UEFA Konferans Ligi finalinde karşılaşacak olan Roma ile Feyenoord’un mücadele milyonlarca taraftarın gündeminin birinci sırasında yer alıyor. Karşılaşmanın özetini izlemek isteyenler ise internete yönelerek Roma Feyenoord maç özeti ve golleri izle Exxen, Roma Feyenoord youtube geniş özeti ve maçın golleri terimlerini araştırmaya devam ediyor. Karşılaşmanın bilinmesi gerekenleri haberimizde...

25.05.2022-23:28 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-23:28) Roma Feyenoord maç özeti ve golleri izle Exxen | Roma Feyenoord youtube geniş özeti ve maçın golleri

Dünya genelinde milyonlarca futbol severin merakla beklediği final karşılaşmalarından ikincisi bugün oynanacak. UEFA Konferans Ligi finalinde Roma ile Feyenoord şampiyon olmak için mücadele verecek. Yarı finalde Leicester City’i saf dışı bırakan Roma Feyenoord karşısında kazanarak tam 61 yıl sonraki ilk Avrupa zaferini yaşamak istiyor. Son olarak 2002 yılında UEFA Kupası’nı müzesine götüren Feyenoord ise 4. zaferini bu akşam yaşamayı planlıyor.

Roma Feyenoord maçı ne zaman?

UEFA Konferans Ligi final karşılaşmasında Roma ile Feyenoord 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 22.00’de Air Albania Stadyumu’nda oynanacak. Bu zorlu karşılaşma Exxen ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.

Roma Feyenoord maçı hakemi kim?

Roma Feyenoord maçı hakemi Rumen asıllı Macar hakem Istvan Kovacs olacak.

Roma Feyenoord

Roma’da dev final öncesi herhangi bir eksik bulunmuyor. Feyenoord’da ise Malacia ve Bijlow’un zorlu 90 dakikada oynaması beklenmiyor.

Roma Feyenoord maçı muhtemel 11’leri:

Roma: Patricio, Mancini, Smalling, Ibanez, Karsdorp, Cristante, Oliveira, Zalewski, Pellegrini, Zaniolo, Abraham

Feyenoord: Marciano, Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia, Aursnes, Kokcu; Nelson, Til, Sinisterra, Dessers

Roma Feyenoord final karşılaşmasının özetini maçın sona ermesinin ardından Exxen’in Youtube kanalında izleyebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal