Ali Koç aSpor yayını ne zaman, hangi gün? Ali Koç sıradaki durağı Erman Toroğlu

Fenerbahçe karşıtı olduğunu her fırsatta dile getiren Erman Toroğlu Fenerbahçe Başkanı Ali koç ile canlı yayında karşı karşıya geleceği iddia edildi. Erman Toroğlu'nun yayın yaptığı kanal olan A Spor'a canlı yayında katılacağı söylenen Ali Koç için Erman Toroğlu sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.. Detaylar haberimizde..

25.05.2022-22:10 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-22:10) Ali Koç aSpor yayını ne zaman, hangi gün? Ali Koç sıradaki durağı Erman Toroğlu

Erman Toroğlu'nun hakem olduğu dönem içinden bu yana azılı bir Fenerbahçe karşıtı ve hatta düşmanı olarak bilinmektedir. Eline geçmiş olan fırsat dahilinde Fenerbahçe'ye ve camiasına hakarete varacak olan sözleriyle eleştirmektedir. Yorumcu olan Erman Toroğlu ya medyada konuşulmak ya ününe ün katmak ayrıca para için Fenerbahçe'ye karşı olarak yorumlanmaktadır. Şimdilerde ise Ali Koç, Erman Toroğlu’nun hakimi olduğu yayın yapmakta olan A Spor’a çıkıyor.

Ali Koç, A Spor’a canlı yayına çıkacağı iddia edildi. Futbol programı yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı’ya sert bir dille yüklenmiş olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, A Spor’a da konuk olarak katılacağı ve Erman Toroğlu ile karşı karşıya geleceği söylendi. Bu durum üzerine sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Toroğlu, “Hay hay. Ali Koç dahil herkese A Spor’da kapım açık. Yüzleşmeye, tartışmaya, konuşmaya her zaman hazırım. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı olan Ali Koç ile yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı arasında canlı yayın esnasındaki tartışmaları gündem konusu olmuştu. Yorumcuya sözleriyle fazla bir şekilde yüklenen Koç, bu defa A Spor ekranına çıkacağı öne sürüldü.

“Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın”

Ünlü spiker ve yorumcu olan Melih Şendil, Ali Koç’un bu defa canlı yayın ekranlarında Erman Toroğlu ile karşı karşıya geleceğini söyledi. Bu durumun ardından sosyal medyadaki açıklamasında Toroğlu, “Hay hay. Ali Koç dahil herkese A Spor’da kapım açık. Yüzleşmeye, tartışmaya, konuşmaya her zaman hazırım. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.” dedi.erman toroğlu

Selin Doğan
selindogan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal