13.05.2022-11:52 (Son Güncelleme:18.07.2022-17:41)


1

Taraftarlar onu çok sevdi

Taraftarlar onu çok sevdi

Fenerbahçe'ye yaz transfer döneminde katılan Kim Min Jae sarı lacivertli takımın ve taraftarların kısa süre içerisinde en sevdiği isimlerden birisi haline geldi.



2

Sıcak gelişmeler var

Sıcak gelişmeler var

Futbolcu oynadığı futbol ve sahadaki duruşuyla büyük alkış alırken oyuncu ile ilgili ise oldukça dikkat çeken yeni gelişmeler yaşanıyor.



3

Teknik adam onu çok istiyor

Teknik adam onu çok istiyor

Roma'nın ünlü teknik adamı Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'nin Güney Koreli yıldız stoperi Kim Min Jae ile yakından ilgilendiği ve transferi için kolları sıvadığı aktarıldı. Bu anlamda oyuncuyla ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.



4

Önceden izlemişti

Önceden izlemişti

Teknik adam, Tottenham'ı çalıştırdığı 2020-21 sezonunda oyuncuyu kendi scout ekibine özel olarak izletmiş ve olumlu rapor vermişti. Fakat o dönem takımdan ayrılı sonrası oyuncunun transferi rafa kalkmıştı.



5

İstikrarlı performans sergiledi

İstikrarlı performans sergiledi

Deneyimli teknik adamın Kim Min Jae'ye olan yakın ilgisinin devam ettiği öğrenildi. Çin'deki başarılı döneminden sonra Avrupa'ya geçen ve Fenerbhaçe'ye imza atan yıldızın performansının üstüne koyarak ilerlemesi Mourinho'nun takibinden kaçmadı.



6

Hocanın gelecek planlarında yer alıyor

Hocanın gelecek planlarında yer alıyor

Şimdilerde Roma'yı çalıştıran Jose Mourinho'nun özellikle gelecek dönem için 25 yaşındaki stoperle ilgili planları olduğu aktarılmakta.



7

Taliplisi çok

Taliplisi çok

Güney Koreli stoperle Roma dışında İngiliz ekiplerinin de ciddi bir şekilde ilgilendiği biliniyor. Futbolcunun İngiliz takımları Newcastle United ve Tottenham'ın transfer listesinde olduğu öğrenilmişti. Bu anlamda oyuncuyla ilgili yakın zamanda önemli transfer gelişmelerinin olması söz konusu.



8

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Futbola ülkesi Güney Kore'nin Suwon takımında başlayan oyuncu ardından Yonsei'ye transfer oldu. Buradan ise ülkenin önemli takımlarından Jeonbuk'un yolunu tuttu. Ardından ise Çin'in BJ Guoan takımına transfer oldu. Yaz transfer döneminde ise Fenerbahçe oyuncuyu kadrosuna kattı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR