Rojin Haspolat Kimdir?

Ozan Tufan ile evlenen Rojin Haspolat kimdir? Rojin Haspolat kaç yaşındadır? Rojin Haspolat ne iş yapmaktadır?

31.03.2021-17:55 - (Son Güncelleme: 31.03.2021-17:55) Rojin Haspolat Kimdir?

2020 Eylül ayında Fenerbahçeli milli futbolcu Ozan Tufan ile nişanlanan Rojin Haspolat, 31 Mart 2021 tarihinde Ozan Tufan ile dünya evine girecek. İkilinin nikah töreninde Ali Koç ve Emre Belözoğlu şahitlik yapacak. Peki, Rojin Haspolat kimdir? Rojin Haspolat kaç yaşındadır? İşte, Rojin Haspolat hakkında bilgiler.

ROJİN HASPOLAT KİMDİR?

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ozan Tufan ile dünya evine girecek olan Rojin Haspolat, 14 Temmuz 1996 doğumludur. Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi'nde tamamlayan Haspolat, Siyaset Bilimi mezunudur. Daha sonra da Bilgi Üniversitesi'ne geçiş yapan Rojin Haspolat, burada sanat tarihi bölümünü tamamlamıştır. Daha sonra bazı sanat dergilerinde editöryal faaliyetlerde ve sanat festival organizasyonlarında bulunmuştur.

Ozan Tufan ve Rojin Haspolat çifti yaklaşık 2 yıldır birliktelik yaşamaktaydı. 28 Eylül 2020'de nişanlanan Rojin Haspolat ve Ozan Tufan'ın yüzüklerindeki kurdeleyi Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç kesmişti.

Çiftin nişan töreninde Fenerbahçeli futbolcuların yanında teknik sorumlu Emre Belözoğlu da yer almıştı. Bu nişan töreninin ardından milli futbolcu Ozan Tufan oturduğu evi Acarkent'ten Zekeriyaköy'e taşımıştı. Rojin Haspolat ile Ozan Tufan çifti, 31 Mart Çarşamba günü (Bugün) Çırağan Sarayı'nda düzenlenecek tören ile dünya evine girecek. İkilinin nikah töreninde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu yapacak.

OZAN TUFAN KİMDİR?

23 Mart 1995 doğumlu Maden işçisi baba ve ev hanımı bir annenin evladı olarak dünyaya gelen Ozan Tufan, Fenerbahçe'de ve Milli Takım'da orta saha mevkinde görev yapmaktadır.

Keşfedilme süreci henüz 10 yaşındayken okul takımı maçlarında, Bursaspor alt yapı sorumlularının Ozan Tufan'ı takibe almasıyla başladı. 9 yaşında Bursaspor alt yapısına alınan Ozan, 2007 yılında eğitimine devam ettiği Vahide Aktuğ İlköğretim Okulu ile DAnone Küçükler Futbol Türkiye Birinciliğini kazandı. Turnuvada 9 gol atarak gol kralı olan başarılı orta saha oyuncusu, yükselişine git gide ivme kazandırdı.

2015 yılında Fenerbahçe'nin baskıları neticesinde, takım arkadaşı Şener Özbayraklı ile Fenerbahçe'ye transfer olan ve etkili bir sezon geçiren Ozan Tufan, orta sahanın en kilit oyuncularından birisi olarak görülüyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal