03.02.2022-16:14 (Son Güncelleme:03.02.2022-16:35)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da geçtiğimiz sezonu kiralık olarak geçiren Gedson Fernandes sonrasında Portekiz Ligi ekibi Benfica'ya geri dönmüştü.



2

Galatasaray, Gedson Fernandes'in transferi için bir süredir yoğun bir uğraş gösterirken devreye giren Beşiktaş, oyuncuyla 4+1 yıllık anlaşma sağlamış ve ardından Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'a kiralamıştı.



3

Çaykur Rizespor'a sezon sonuna kadar kiralık olarak transferini gerçekleştiren Gedson Fernandes, transferinin ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;



4

Dün gerçekten yoğun bir gün geçirdik. Tüm işlemlerden sonra buradayız. Bu süreci çabuk bir şekilde hallettik. Rize'de olduğum için mutluyum.



5

Çok farklı duygular yaşadım. Daha önce Türkiye'de yaşadım. Türk çayını seviyorum ve yeniden tatma imkanım oldu. Burada olduğum için mutluyum. Diğer kulüplerden teklifler oldu. Diğer tekliflerin bir önemi yok artık. Ben artık Rizespor oyuncusuyum. Elimden gelenin en iyisini göstereceğim. Benim için en önemli teklif Rizespor'undu.



6

83 benim için önemli. İlk giydiğim numaraydı. Bireysel amacımdan öte, takımın hedefine yöneleceğim. Ben buraya bireysel hedefler için değil takıma en iyi şekilde yardım etmek için geldim.



7

Şu an Rizespor'un oyuncusuyum. Beşiktaş hakkında konuşmak istemiyorum. Bir süre sonra transferimle alakalı başka şeyler olacak. Ben buraya elimden gelenin en iyisini yapmaya geldim.



8

Her gün daha iyisini vermeye ve daha iyi bir oyuncu olmaya çalışacağım. Rizespor bana yardımcı olacaktır. Her geçen gün daha fazlasını vererek Rizespor'a yardımcı olacağım. Her ligin kendi karakteri var. Ben ligleri karşılaştırmayı sevmiyorum. Her gün kendinizi geliştirmeye çalışırsınız. Ben de buna bakıyorum.



9

Türkiye'ye ilk geldiğimde tanıdığım Portekizli yoktu. O yüzden kimseyle konuşamadım. Geldikten sonra çok çabuk bir uyum süreci geçirdim. İyi arkadaşlıklar edindim. Brezilyalı oyuncularla konuşma şansım olmuştu. Onlar bana referans olmuştu Türkiye'ye gelmeden önce.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR