03.02.2022-15:25 (Son Güncelleme:03.02.2022-15:44)


1

Beşiktaş'ın Sırp futbolcusu Adem Ljajic'in kendisine gelen transfer tekliflerini geri çevirdiği öğrenildi.



2

Beşiktaş'ın Sırp futbolcusu Adem Ljajic'in takımdaki geleceği büyük bir belirsizlik haline gelmişti. Siyah beyazlılardaki geleceği yılan hikayesine dönen futbolcuyla ilgili kritik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.



3

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın bu sezon kadro dışı bıraktığı futbolcu ile ilgili yeni gelişmeler herkesi hayrete düşürdü. Adem Ljajic'in kendisine gelen transfer tekliflerini geri çevirdiği öğrenildi.



4

Beşiktaş'ın Sırp futbolcusu Adem Ljajic'e Yeni Malatyaspor transfer teklifinde bulunmuştu. Futbolcu bu teklifi geri çevirdi. Beşiktaş ile anlaşmaya varan Yeni Malatyaspor, Adem Ljajic'i ikna edemedi.



5

Konuyla ilgili konuşan Yeni Makatyaspor Başkanı Adil Gevrek, 'Transfer zorla yapılmaz. Beşiktaş ile anlaştık ama Ljajic bize kararsız kaldığını söyledi. Oyuncu istekli olmaz ise verim alamayız. Sanırım başka kulüplerle de görüşüyor.' ifadelerine yer verdi.



6

Karadeniz ekibi Giresunspor'da Sırp futbolcu Adem Ljajic için Beşiktaş ile büyük ölçüde anlaşıldığını fakat Adem Ljajic'in transferde pürüz çıkarttığı duyurdu. 30 yaşındaki futbolcu İstanbul'da kalmak istediğini gerekçe göstererek Giresunspor'un da teklifini geri çevirdi.



7

Beşiktaş'ta sezon başında yönetim ile anlaşamayarak kadro dışı kalan futbolcunun son olarak transfer döneminde vermiş olduğu kararlar büyük tepki çekti.



8

Futbolcunun transfer döneminde kendisine gelen teklifleri kabul etmemesi Beşiktaş yönetimi tarafından büyük tepki çekti. Siyah beyazlılarda Sırp futbolcu Adem Ljajic'in geleceği büyük merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR