03.02.2022-14:47 (Son Güncelleme:03.02.2022-15:00)


1

Beşiktaş'ta iç transferde pazarlıkların sürdüğü Cyle Larin için vatandaşı olan Atiba Hutchinson'un devreye girdiği öğrenildi.



2

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta bu sezon takımdaki geleceği yılan hikayesine dönen Cyle Larin ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Beşiktaş'ın futbolcusu Cyle Larin ile ilgili olan gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor. Siyah beyazlılarda geleceği büyük merak konusu haline gelen futbolcu için son olarak Kanada Milli Takımı'ndan arkadaşı Atiba'nın devreye girdiği öğrenildi.



3

Beşiktaş'ta son dönemlerde istikrarsız bir görüntü ortaya çıkan ve takımdaki geleceği belirsin hale gelen Cyle Larin için Kanada Milli Takımı'ndan arkadaşı Atiba Hutchinson devreye girdi. Atiba Hutchinson arkadaşıyla önemli bir görüşme gerçekleştirdi.



4

Atiba Hutchinson, Cyle Larin'e Beşiktaş ile sözleşme imzalamasının kendisi için daha iyi olacağını belirttiği aktarıldı.



5

Atiba'nın milli takım kampında Larin'e, 'Belki maddi olarak daha çok beklenti içinde olabilirsin ama burada uyum sağladın. Şehir, takım, her şey güzel. Bu ortamını bozma, imza at. Belki buradan daha fazla maaş verecek bir yer bulabilirsin ama huzuru bulamayabilirsin' dediği öğrenildi.



6

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin ile ilgili gelişmeler gerek Beşiktaş takımı gerek Beşiktaş taraftarları tarafından büyük merak konusu haline geldi.



7

Beşiktaş'ın geçen sezon kazandığı çifte şampiyonlukta büyük pay sahibi olan futbolcu bu sezon beklentilerin gerisinde kalırken takımdaki geleceği de büyük bir belirsizlik haline geldi. Gerek Beşiktaş'ın teknik direktörü Önder Karaveli gerek Beşiktaşlı taraftarlar Kanadalı futbolcunun takımda kalmasını çok istiyorlar.



8

Atiba'nın milli takımdan arkadaşı Larin'i takıma kazandırma çabaları taraftarlar tarafından alkış aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR