03.02.2022-13:59 (Son Güncelleme:03.02.2022-14:14)


1

Fenerbahçe'de gözden düşen ve Belçika ekibi Royal Antwerp'e transfer olan Michael Frey hakkında alınan transfer kararı çok konuşuluyor.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin eski futbolcusu olan Michael Frey, sarı lacivertlilerde gösterdiği performansla tepki çeken isimlerden birisi olmuştu.



3

Sarı lacivertlilerde gösterdiği performansla gerek Fenerbahçe takımının gerek Fenerbahçeli taraftarların eleştirdiği isimlerden birisi olan Michael Frey, Fenerbahçe'nin ardından transfer olduğu Belçika'da resmen kendisini buldu.



4

Yıldız futbolcu Fenerbahçe'den transfer olduğu Royal Antwerp takımında oynadığı futbolla kendisine hayran bıraktı. Futbolcu Belçika ekibiyle çıktığı 21 karşılaşmada 17 gol ve 3 asistlik harika bir performansa imza attı.



5

Belçikalı Michael Frey gösterdiği performansla transferde önemli takımların transfer radarına da girmiş durumda. Michael Frey'in transferinde ise çarpıcı bir ücret kararı verildi.



6

Fenerbahçe'den 2 milyon euro karşılığında Michael Frey'i transfer eden Belçika ekibi Royal Antwerp, İsviçreli golcü için en az 15 milyon euro talebinde bulunuyor. Frey için istenen bu ücret gündeme oturmuş durumda.



7

Michael Frey İsviçre'de Thun takımı altyapısında başlayan kariyeri sonrası Young Boys takımının yolunu tuttu. Young Boys'un ardından, Lille'e transfer oldu. Lille sonrası ülkesinin Luzern takımına transfer oldu. Futbolcu sonraki zamanda İsviçre'nin Zürich takımının yolunu tuttu.



8

Zürich'in ardından Fenerbahçe'ye transfer olan futbolcu Fenerbahçe'den Nürnberg ve Beveren'e kiralık olarak gitti. Son olarak ise Fenerbahçe'den Belçika ekibi Royal Antwerp'e transfer oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR