03.02.2022-11:35 (Son Güncelleme:03.02.2022-11:55)


1

Sarı lacivertlilerin, Brezilyalı yıldız Diego Costa ile yakından ilgilendiği öğrenildi.



2

Son olarak Brezilya ekiplerinden Atletico Mineiro formasını terleten futbolcu şimdilerde kulüpsüz olarak bulunuyor. Bu anlamda Fenerbahçe'nin futbolcuyu çok transfer etmek istediği öğrenildi.



3

Yakın zamanda Antalyaspor'un da ilgilendiği futbolcunun transferinde Antalyaspor futbolcudan olumsuz yanıt almıştı. Futbolcu için bu sefer Fenerbahçe devreye girdi.



4

Sarı lacivertlilerin futbolcu ile yakın temasa geçtiği ve transferde yakın zamanda önemli gelişmelerin olacağı öğrenildi.



5

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bu transferi yaparak üzerindeki baskıyı azaltmak istediği de belirtiliyor



6

Bu anlamda futbolcunun transferi için Fenerbahçe'nin ısrarcı olduğu aktarılmakta.



7

Fenerbahçe'nin yoğun ilgisinden dolayı Diego Costa'nın memnun olduğu Fenerbahçe'ye transfer olmaya oldukça sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bonservisi elinde olan futbolcunun sarı lacivertlere transferi bu anlamda oldukça avantajlı gözüküyor.



8

Kariyerinde; Chelsea, Atletico Madrid ve Atletico Mineiro formalarını terleten futbolcu çok önemli başarılara imza attı. Diego Costa kariyerinde 2 kez Chelsea ile Premier Lig'i, 2 kez Atletico Madrid ile La Liga'yı ve UEFA Kupası'nı kazandı. Son olarak ise Atletico Mineiro ile Brezilya Ligi'ni kazandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR