Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan Umut Verici Açıklamalar!

Çaykur Rizespor'un yeni, teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu takımın başında çıktığı ilk karşılaşmada Medipol Başakşehir'e karşı sahadan 3-0'lık mağlubiyet ile ayrılmalarının ardından basın toplantısında umut dolu açıklamalarda bulundu.

26.09.2021-20:47 - (Son Güncelleme: 26.09.2021-20:47) Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan Umut Verici Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında ligin iki formsuz ekibi Medipol Başakşehir ve Çaykur Rizespor'un karşı karşıya geldiği karşılaşmada Başakşehir sahadan 3-0'lık net bir galibiyet ile ayrıldı.

HAMZA HAMZAOĞLU İLK MAÇINDA PUAN ALAMADI

Çaykur Rizespor'da haftalardır devam eden kötü gidişatın ardından Teknik Direktör Bülent Uygun ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna getirilen Hamza Hamzaoğlu'nun takımının başında ilk kez görev aldığı karşılaşmada Rizespor kötü gidişatı durduramadı ve İstanbul deplasmanından 3-0'lık bir mağlubiyet ile ayrıldı.

HAMZA HAMZAOĞLU'NDAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Alt sıralardan kurtularak galibiyet ile tanışmak isteyen Çaykur Rizespor'da yeni teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'de oynadıkları Medipol Başakşehir karşılaşmasında sahadan 3-0'lık mağlubiyet ile ayrılmalarının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında umut verici konuşmalarda bulundu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Medipol Başakşehir karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Gole kadar istediğimiz şeyleri uyguladık ama maalesef talihsiz bir gol yedik. 6 haftadır kazanamayan bir takımın psikolojisi o an kırılıyor. Sonra toparladık ama 2. yarının başında yediğimiz golden sonra direncimiz düştü. Başakşehir'i tebrik ediyorum, bizden her anlamda üstün oynadılar. Zaman zaman pozisyonlarımız oldu, gol üstünlüğünü yakalasaydık farklı olabilirdi. Şimdi oyuncularımız bu durumunu bir an önce çözmeye ihtiyacımız var. Fizik, mental olarak kısa sürede iyi duruma gelmek zorundayız bunun farkındayız. Oyuncularımıza sahip çıkıp bu arkadaşlarımızla bu takımı ayağa kaldıracağız. Buna inancımız tam. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal