Ömer Erdoğan'dan Fenerbahçe Mağlubiyetinin Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

Hatayspor'un kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk ettiği karşılaşmada oldukça keyifli bir mücadele yaşandı. Ev sahibi ekibin mağlup olduğu karşılaşmada Teknik Direktör Ömer Erdoğan basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

26.09.2021-20:01 - (Son Güncelleme: 26.09.2021-20:01) Ömer Erdoğan'dan Fenerbahçe Mağlubiyetinin Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında yeni stadyumunda Fenerbahçe'yi ağırlayan Hatayspor sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

HATAYSPOR ZORLADI ANCAK PUANI KURTARAMADI

Hatayspor'un özellikle ikinci yarıda oldukça başarılı bir oyun sergilediği karşılaşmada ilk yarıyı 2-0 geride kapattığı mücadelede ikinci yarıda bulduğu gol ile skoru 2-1'e getirdi. Karşılaşmanın Hatayspor'un golünün ardından kalan 20 dakikalık bölümünde ev sahibi ekibin baskısı iyice artarken Fenerbahçe ise sık sık yakaladığı kontra atak fırsatlarıyla farkı arttırmaya çalıştı.

FENERBAHÇE LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU

Karşılaşmada Hatayspor'un skoru 2-1'e getirmesinin ardından başka gol sesi çıkmazken Fenerbahçe sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak aynı zamanda Spor Toto Süper Lig'de maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmuş oldu.

ÖMER ERDOĞAN'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Hatayspor'da Teknik Direktör Ömer Erdoğan, Fenerbahçe'ye karşı kendi sahalarında 2-1 mağlup ayrıldıkları karşılaşma sonrasında düzenlemiş olduğu basın toplantısında mağlubiyeti kabullenen bir görüntü sergiledi.

Teknik Direktör Ömer Erdoğan, Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

RAKİBİMİZİ ZORLADIK AMA OLMADI

İstediğimiz bir şekilde başlayamadık ama oyundan hiç kopmadık. Maçın genelinde daha fazla topa sahip olan bizdik ama açıkçası pozisyon üretmekte zorlandık. Fenerbahçe savunması bize çok pozisyon verdirmedi. Ama oyuncularıma teşekkür ediyorum. İyi bir mücadele vardı. Sahada son dakikaya kadar pes etmeyen, maçı bırakmayan, çirkinleştirmeyen bir Hatayspor vardı. Zorladık, olmadı, sağlık olsun. Ben oyuncularımla gurur duyuyorum.

TARAFTARLARIN DESTEĞİ İLE İLGİLİ

Gönül isterdi tabii ki onlara bugün mutlu bir şekilde eve uğurlayabilelim ama kısmet değilmiş. Fenerbahçe'yi de tebrik ediyorum. Onlara Avrupa kupası maçlarında başarılar diliyorum.</p>

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal