Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'dan Hatayspor Galibiyeti Açıklaması!

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında galip geldikleri Hatayspor deplasmanının ardından sergiledikleri başarılı savunma oyununu ön plana çıkardığı bir basın toplantısı düzenledi.

26.09.2021-19:08 - (Son Güncelleme: 26.09.2021-19:08) Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'dan Hatayspor Galibiyeti Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Hatayspor'u 2-1 ile geçerek ligde maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

FENERBAHÇE İYİ SAVUNARAK 3 PUANI KAZANDI

Fenerbahçe'nin oldukça hızlı başladığı karşılaşmada arka arkaya bulduğu gollerle skoru 2-0'a getirmesi Hatayspor'da adeta büyük bir şok etkisi yaratmıştı.

Yaşanılan şoku atlamayan Hatayspor devre arasında soyunma odasına 2-0 mağlup bir şekilde girmek durumunda kaldı.

İkinci yarının başlaması ile birlikte Hatayspor'un baskılı oyunu hız kesmeden maçın son anlarına kadar devam ederken Fenerbahçe savunması kusursuza yakın bir oyun oynayarak rakibinin ataklarını savuşturdu.

Hatayspor, 70. dakikada aradığı golü bulup skoru 2-1'e getirse de kalan dakikalarda kurmuş olduğu yoğun baskıya rağmen Fenerbahçe'nin güçlü savunmasını aşamadı ve karşılaşma 2-1'lik Fenerbahçe üstünlüğü ile sonuçlandı.

YENİ LİDER FENERBAHÇE

Fenerbahçe, uzun bir sürenin ardından Spor Toto Süper Lig'de maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmuş oldu.

VİTOR PEREİRA'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, deplasmanda oynadıkları Hatayspor karşılaşmasında aldıkları galibiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Vitor Pereira, Hatayspor galibiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında ;

BUGÜN ÇOK FAZLA GOL KAÇIRDIK

Defansta gerçekten çok istikrarlı bir görüntü sergiledik. Yediğimiz gol bizim için birazcık şanssızlıktı, üzücüydü. Aynı zamanda ürettiğimiz onca pozisyonu da değerlendiremememiz üzücüydü. Eğer bu pozisyonları değerlendirmiş olsaydık maçın son bölümünde sıkıntı yaşamazdık.

BU KULÜP HER ŞEYİN EN İYİSİ HAK EDİYOR

Oyuncularımın göstermiş olduğu performanstan dolayı çok memnunum. Stratejik anlamda istediklerimizi sahada gerçekleştirebildikleri için memnunum. Böyle bir oyuncu grubuyla çalışıyor olmaktan dolayı çok gururluyum. Böyle bir taraftar grubumuz olduğu için çok gururluyum. Bu kulüp her şeyin en iyisini hak ediyor. Biz de savaşmaya devam edeceğiz. Şimdi yapmamız gereken toparlanıp bir sonraki maç için en iyi şekilde hazırlanmak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal