Gireunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş'in Galibiyet Hasreti Sürüyor!

Giresunspor'un kendi sahasında Kayserispor'u konuk ettiği karşılaşmada sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmasının ardından yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Hakan Keleş karşılaşmanın ardından basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

26.09.2021-17:52 - (Son Güncelleme: 26.09.2021-17:52) Gireunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş'in Galibiyet Hasreti Sürüyor!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında ligde galibiyeti olmayan Giresunspor kendi sahasında Kayserispor'u konuk ettiği karşılaşma yine galibiyetle tanışamadı.

GİRESUNSPOR'UN GALİBİYET HASRETİ DEVAM EDİYOR

Giresunspor ligde 6 hafta geride kalırken galibiyetle tanışamamış tek takım konumundayken rakip filelere ise yalnızca 1 gol gönderebilmişti.

Kendi sahasında ligin formda ekiplerinden Kayserispor'u konuk eden Giresunspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada eşitliği sağlayıp galibiyete de yaklaşmasına rağmen aradığı golü bir türlü bulamadı ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

HAKAN KELEŞ'TEN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Giresunspor'un kendi sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından basın toplantısı düzenleyen yeşil beyazlıların teknik direktörü Hakan Keleş galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Kayserispor beraberliğinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında ;

OYUNCULARIM MUHTEŞEM BİR EMEK SARF ETTİLER

Üç puanı çok istiyorduk. Maç öncesi inanılmaz ihtiyacımız da vardı. Hak ettiğimizi de düşünüyorum oyun olarak. Bu kadar net pozisyonlar, 5-6 pozisyon, iki tane VAR'dan dönen golümüz, direkler. Oyuncularımız müthiş bir emek sarf ettiler. Onlara teşekkür ediyorum. Yani söyleyecek söz de bulamıyorum. Dediğim gibi üç puana çok ihtiyacımız vardı moral açısından.

BUGÜN OYUNUMUZ ZİRVE YAPTI AMA KAZANAMADIK

Bugün geliştirdiğimiz oyun zirve yaptı. İnanılmaz müthiş bir oyun vardı. Ama yine üç puanı alamadık. Rakibimize fazla pozisyon vermedik. Duran toptan gol yedik. Geriye düşmemize rağmen müthiş istek, arzu, coşku ama gene sonuca yansıtamadık. Bir şanssızlığın olduğuna eminim. Bu kadar da gol kaçırılmaz, çözeceğiz. Güzel bir oyun var. Ama sonuca yansıtamıyorlar. İnşallah düzelir diye düşünüyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal