Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe Yenilgisinden Sonra Konuştu!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 4-0 mağlup oldukları Fenerbahçe karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

05.12.2021-22:02 - (Son Güncelleme: 05.12.2021-22:02) Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe Yenilgisinden Sonra Konuştu!

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında İstanbul'da Fenerbahçe'nin konuğu olan Çaykur Rizespor sahadan 4-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

RİZESPOR SAHADAN SİLİNDİ

Fenerbahçe maçıyla birlikte ligdeki kötü gidişatına son vermek isteyen Çaykur Rizespor yönetiminin hayalleri suya düştü.

HAMZA HAMZAOĞLU'NDANA AÇIKLAMALAR

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Fenerbahçe maçında aldıkları 4-0'lık mağlubiyetin ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

' İyi oynamadık. İlk yarıda çok etkili olamadık. Rakip de golü buldu. Baktık ki ön tarafta çoğalamıyoruz. İkinci yarı Umar ile orada oynarsak, savunma arkasında onu topla buluştururuz dedik. Risk aldık. Bizim için 1-0 ve 2-0'ın farkı yoktu. 4-0 biraz farklı oldu. Fenerbahçe golleri bulduktan sonra dönmek bizim için imkansızdı. Çabuk kırıldık. Hamlelerle cevap veremedik. Takıma sahada destek olamadık. Çabuk dağıldık. Sonuçta Fenerbahçe bizim rakibimiz değil. Buradaki puan ve puanlar ekstra olacaktı. Göztepe maçı var gelecek hafta, asıl rakip o. İç sahadaki maçları kazanırsak bizim için yeterli olacaktır. Umutsuz değiliz. Kendi rakiplerimize karşı üstünlük sağlayacak gücümüz var. Bu maç birine yazılacaksa, bana yazılır. Ama Fenerbahçe bizim rakibimiz değil. Skor da bizi ekstradan üzdü. Sahaya çıkıyorsam ya yeneceğim, ya da yenileceğim. 1-0 ile 3-0 arasında fark yok. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal