Fenerbahçe'de Vitor Pereira, Rizespor Galibiyetinin Ardından Konuştu!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında aldıkları 4-0'lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

05.12.2021-21:48 - (Son Güncelleme: 05.12.2021-21:48) Fenerbahçe'de Vitor Pereira, Rizespor Galibiyetinin Ardından Konuştu!

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında oynadığı Çaykur Rizespor karşılaşmasında sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.

KANARYA GOL OLDU YAĞDI

Fenerbahçe'nin gollerini Mergim Berisha ve Serdar Dursun (3) kaydederken sarı lacivertliler saha içerisinde sergilediği oyunla büyük bir beğeni topladı.

FENERBAHÇE BEYAZ BİR SAYFA AÇMAK İSTİYOR

Sarı lacivertliler haftalardır kötü gidişatları nedeniyle eleştiri okklarının hedefi haline gelirken bu hafta oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında Teknik Direktör Vitor Pereira ile birlikte beyaz bir sayfa açmayı başardı.

VİTOR PEREİRA'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kadiköy'de oynadıkları 4-0 galip geldikleri karşılaşmanın ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Oyuncuları tebrik ederim, hepsi harika bir performans gösterdi. İşte biz, buyuz. Fenerbahçe'nin aile ruhunu gösterdik. Şu an maç maç bakmamız gerekiyor. Avrupa Ligi maçımızdan sonra tekrar lige döneceğiz. Bugünkü ruhu sahaya yansıtırsak işimiz çok daha kolay olacaktır. Bugünkü net galibiyeti hak ettik. Yedek kulübesinin yerini değiştirmemizin şansla ilgisi yok. Oyuncu değişiklikleri nedeniyle çok vakit kaybediyorduk. İletişim kuramıyorduk. Bu nedenle değiştirdik. ' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal