Rizespor Başkanı Tahir Kıran'dan Galatasaray Maçı İle İlgili Sert Tepki!

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'dan kendi sahalarında Galatasaray'a karşı aldıkları mağlubiyetin ardından yaşanan hakem hatalarına ilişkin canlı yayında çok sert açıklamalar geldi.

04.10.2021-10:36 - (Son Güncelleme: 04.10.2021-12:22) Rizespor Başkanı Tahir Kıran'dan Galatasaray Maçı İle İlgili Sert Tepki!

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Çaykur Rizespor-Galatasaray karşılaşmasının ardından polemikler halen devam ediyor.

ALİ PALABIYIK'IN KARARLARI MAÇA DAMGA VURDU

Galatasaray'ın deplasmanda Çaykur Rizespor'u son saniyede Olimpiu Morutan'ın attığı golle 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada hakem Ali Palabıyık'ın vermiş olduğu kararlar karşılaşmaya damga vurdu.

MAÇIN BİTİŞ DÜDÜĞÜYLE TARTIŞMALAR BAŞLADI

Özellikle Galatasaray'ın son saniyede attığı golün öncesinde Rizespor'un hücümu sırasında yaşanan pozisyon ve ardından sarı kırmızılıların Çaykur Rizespor kalesine giderken yapmış olduğu hareketlerin faul olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşerken karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte tartışmalar başlamıştı.

RİZESPOR BAŞKANI TAHİR KIRAN'DAN SERT AÇIKLAMALAR

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Tahir Kıran, Galatasaray'a karşı aldıkları mağlubiyetin ardından bağlanmış olduğu bir spor programında yapmış olduğu açıklamalar ile birlikte gündemi adeta alt üst etti.

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Galatasaray mağlubiyetinin ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

11 KİŞİYE KARŞI 15 KİŞİ OYNAYINCA BİRAZ SIKINTI OLUYOR

Çok bir şey söylemek istemiyorum. 80 milyon izledi. Onların takdirine bırakıyorum. Tek kelime konuşmuyorum. Ancak suskun kalacağımın garantisi yok. Herkes kendine göre hesabını yapacaktır. Ne kaybettiğimiz ilk maç, ne de son maç. Yapılanları gördük. Polemiğe girmek istemiyorum. Maçtan sonra soyunma odasına gittim ve takımı tek tek takımı tebrik ettim. 11 kişiye karşı 15 kişi oynayınca biraz sıkıntı oluyor. Ona gücün yetmiyor. Sanki 15 kişiye karşı oynamış gibi hissettik.

BENİM TAKIMIM BÖYLE BİR MAÇ KAZANSA BEN KENDİME YEDİREMEM

Son golde sanırım elektrikler kesildi, VAR ile iletişim koptu. Riva ile görüşemediler sanırım. Ali Palabıyık kendine yakışanı yaptı, maçı güzel şekilde idare etmiştir. Herkes VAR'a gidecek diye düşündü. Bir anda düdüğü çaldı maçı bitirdi. Skor tabelası ondan 2-2 kaldı. Benim takımım bir gün böyle maç kazanırsa, ben kendime yediremem.

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPAR

Galatasaray'ı tebrik ederiz, başarılar dileriz. En iyi şekilde rakibimizi ağırladık. Onlar sadece Valimize ve Emniyet Müdürümüze teşekkür etmişler. Bize de teşekkür etmelerini isterdik. Yedek oyuncuları ve teknik heyeti tribüne aldım. Ben gittim aldım ve protokol tribününe oturttum. Herkes kendine yakışanı yapar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal