Rıza Çalımbay'dan Karagümrük Galibiyetinin Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

Demir Grup Sivasspor'da haftalardır devam eden kötü gidişatın ardından Fatih Karagümrük'e karşı alınan 4-0'lık galibiyetin ardından Teknik Direktör Rıza Çalımbay düzenlemiş olduğu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

26.09.2021-14:04 - (Son Güncelleme: 26.09.2021-14:04) Rıza Çalımbay'dan Karagümrük Galibiyetinin Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Fatih Karagümrük'ü ağırlayan Sivasspor aldığı 4-0'lık galibiyetle haftanın en çok dikkat çeken skorlarından birine imza attı.

KÖTÜ GİDİŞATI TERSİNE ÇEVİRMEK İSTİYORLARDI

Sivasspor'da haftalardır istenen sonuçların alınamaması ve üstüne takımdaki sakatlık problemlerinin iyice artması takımı oldukça kötü etkilemişti.

Durum böyle olunca Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında oynanacak olan Fatih Karagümrük karşılaşmasının önemi Sivasspor için daha da artarken Yiğidolar karşılaşmaya oldukça iyi hazırlanmıştı.

KARAGÜMRÜK GALİBİYETİ SİVASSPOR'A İLAÇ OLDU

Kendi sahasında Fatih Karagümrük'e karşı net bir galibiyet alan Demir Grup Sivaspor sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılarak haftalardır giden kötü gidişatı tersine çevirmeyi başardı.

RIZA ÇALIMBAY'DAN GALİBİYETİN ARDINDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Demir Grup Sivasspor'da 4-0 kazanılan Fatih Karagümrük karşılaşmasının ardından Teknik Direktör Rıza Çalımbay, düzenlemiş olduğu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

KENDİMİZE GELMEMİZ İÇİN GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDI

Kendimize gelmemiz açısından o galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Daha önceden hem lig hem de kupa maçları oynadığımız için istediğimiz başarıyı yakalayamamıştık. Malatya'da aldığımız galibiyet bu nedenle bizim için çok önemliydi. Herkes biraz kendine geldi, kendini toparladı.

GÖZE HOŞ GELEN BİR FUTBOL OYNADIK

Maça gerçekten çok iyi başladık, başından sonuna kadar iyi oynadık. Son paslarımızda biraz hatalar yaptık ama bugün iyi yaptıklarımız daha fazlaydı. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Seyircilerimiz de mutlaka buradan iyi bir şekilde ayrılmışlardır. Göze hoş gelen güzel bir futbol oynadık.

BEŞİKTAŞ'TA EKSİK FALAN OLMAZ

Bunun için bu maça iyi bir şekilde hazırlanmalıyız. Ondan sonraki milli maç arası bizim için çok önemli. Hem takımımızın dinlenmesi hem de sakat arkadaşlarımızın dönmesi. Onlar da geldikten sonra geçen sezon ki istikrarı yakalamaya çalışacağız. Beşiktaş çok büyük bir takım. Orada eksik falan olmaz. Diğer oyuncular da oynayanlar kadar iyi. Bu sene baktığımızda bana göre çok iyi bir kadroya sahip Beşiktaş. Eğer aksilikler yaşamazsa hem Avrupa kupasında hem de ligde çok iddialı olur. İyi bir kadroları var. Çok dikkat etmemiz gereken bir maç.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal