Mario Balotelli'den Sergen Yalçın'a Yapmış Olduğu Hareket İle İlgili Çarpıcı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor'un dünyaca ünlü golcüsü Mario Balotelli, geçtiğimiz hafta oynanan Beşiktaş karşılaşmasında Sergen Yalçın'a yapmış olduğu hareket ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

26.09.2021-13:33 - (Son Güncelleme: 26.09.2021-13:33) Mario Balotelli'den Sergen Yalçın'a Yapmış Olduğu Hareket İle İlgili Çarpıcı Açıklamalar!

Adana Demirspor'un dünyaca ünlü yıldızı Mario Balotelli, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya geldikleri karşılaşmada siyah beyazlılara attığı golün ardından Teknik Direktör Sergen Yalçın'a saha içerisinde yapmış olduğu hareket ile gündeme adeta bomba gibi bir düşüş yapmıştı.

SAHA İÇERİSİNDE SERGEN YALÇIN'I HEDEF ALMIŞTI

Yaptığı hareket sadece Türkiye'de değil neredeyse tüm dünyada manşetlerde yer alırken Adana Demirspor'un dünya yıldızı Mario Balotelli'den Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a yapmış olduğu hareketle ilgili olayın tüm perde arkasını anlattığı bir açıklama geldi.

MARİO BALOTELLİ TÜM YAŞANANLARI ANLATTI

Adana Demirspor'un dünya yıldızı Mario Balotelli, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a yapmış olduğu hareket ile ilgili katıldığı televizyon programında yapmış olduğu açıklamalarda ;

BEŞİKTAŞ TARAFTARIYLA SIKINTIM YOK!

Türkiye'ye gelmeden önce benimle ilgili olan ne varsa izledim. Bu benim prensibimdir. Profesyonellik budur. Profesyonel sporculukta bu zaten vardır. Türkiye ile ilgili bütün bilgileri aldım. Ben, Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşlarıyla, halkıyla, bana gösterdikleri ilgiyle hep mutlu oldum. benim Beşiktaş taraftarıyla hiçbir sıkıntım yok. Beşiktaş taraftarının, zamanında bana yapmış olduğu destekten de haberim var. Bana her zaman kucak açtılar. Beşiktaşlı taraftarlarla, Beşiktaşlı futbolcularla hiçbir sıkıntım yok. Beşiktaş'ta oynayan birçok futbolcu benim zaten arkadaşım. Bunu o akşam da herkes gördü. Ben birçok futbolcuyla orada sarıldım, kucaklaştım.

MAÇTAN ÖNCE SOYUNMA ODASINDA VİDEOYU İZLEDİM

Ben soyunma odasındayken, maça çıkmadan önce, ismini vermek istemedigim bir futbolcu arkadaşım bana videoyu izletti. Sergen Yalçın'ın bana "Beyni yok" dediğini orada gördüm. Çok üzüldüm. Çok üzüldüm. Bu bana ayrı bir motivasyon kazandırdı.

HOCAMA LÜTFEN BENİ OYNAT DEDİM

Zaten soyunma odasında hocama da söyledim, 'Lütfen beni oynat. Oynamak istiyorum, verilecek bir cevabım var. Akıllı mıyım, değil miyim?' Beyinsiz miyim, değil miyim? Kendisine de göstereceğim' dedim. Benim sorunum Beşiktaşlı futbolcular ya da kenarda oturan futbolcular ya da tribündeki değerli taraftarlar değil, olamaz, hiçbir zaman da olmaz. Onların bana nasıl baktığını biliyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal