Risk Grubundaki Yaşlı Adam, Kendisini Uyaranlara Bıçak Çekti

Tokat’ta coronavirüs önlemleri çerçevesinde yapılan uyarıları aldırmayarak sokağa çıkan risk grubundaki bir yaşlı habercilere hakaret ederek, çevrede kendisine tepki gösterenlere bıçak çekti.

21.03.2020-14:50 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-15:39)

Sağlık Bakanlığı tarafından coronavirüs önlemleri çerçevesinde toplum sağlığı açısından özelikle yaşlı vatandaşlara evlerinde kalmaları yönünde tavsiyeler verilirken, Tokat'ta risk grubundaki pek çok yaşlı bu uyarıyı aldırmadı.

Hüdayi Sayıbaş Yeraltı Çarşısı üzerindeki banklarda oturan vatandaşlarla röportaj yapan muhabirlerin işine engel olmaya çalışan yaşlı bir adam hakaretler etmeye başladı. Çevredekilerin tepkisini umursamayan yaşlı adam bir vatandaşa küfür ederek bıçak çekti. Vatandaşlar tarafından uzaklaştırılan şahsa polis ekipleri müdahale etti. Hakaretlerine devam eden kişi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Adının O.D (75) olduğu bilgisine ulaşılan kişiye polisler, üzerinde bıçak olması sebebiyle idari işlem yaptı.

"EVDE VAKİT GEÇMİYOR"

Evinde canı sıkıldığı için dışarı çıktığını söyleyen 69 yaşındaki Hasan Öğmen, kendisini genç hissettiğini ifade ederek, “Bitki çayları kullanıyorum kendime dikkat ediyorum. Vitaminli yiyecekler tüketiyorum. Çok şükür sağlıklıyım korkum da yok. Devletin aldığı tedbirleri destekliyorum. Dışarıda fazla gezip de topluluk içerisine girmiyorum, vakit geçiriyorum. Evde vakit geçmiyor, hanımla kavga ediyoruz yoksa” şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal