Rıdvan Dilmen'den Fatih Karagümrük-Fenerbahçe Maçının Ardından Açıklamalar!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fatih Karagümrük-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaptığı yorumlarla bir kez daha gündem oldu.

23.12.2021-09:32 - (Son Güncelleme: 23.12.2021-09:54)

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma büyük bir heyecana sahne oldu.

İSTANBUL'DAN BERABERLİK ÇIKTI

Fatih Karagümrük takımının ilk yarının son anlarında 9 kişi kaldığı mücadelede taraflar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA YAŞANANLARA DA DEĞİNDİ

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fatih Karagümrük-Fenerbahçe karşılaşması ve geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi Fırat Aydınus hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.

RIDVAN DİLMEN'DEN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR

Rıdvan Dilmen, canlı yayında yapmış olduğu açıklamalarda ;

DERBİNİN VAR KAYITLARINI DİNLESİNLER...

Sahada Fenerbahçe gol atmasın diye düşünen bir hakem vardı. Böyle bir algı var. Fenerbahçe’nin golü hatalı iptal edildi. Şu anda Riva’da mutluluk rüzgarları var. Fenerbahçe de Galatasaray da şampiyonluk yarışından koptuğu için. Futbol temizlenmeli. Fenerbahçe-Beşiktaş maçının VAR kayıtlarını dinlesinler. Ondan sonra Türk futbolu temizlensin. Fenerbahce-Beşiktaş maçında orta hakem Fırat Aydınus ceza alıp bu hafta maç almıyor, VAR hakemi görev alıyorsa o maçtaki penaltıda VAR hakemi Fırat Aydınus’u çağırmış izle demiş. Ama Fırat Aydınus olmayan penaltıyı vermiştir.

Fırat Aydınus - Derbi

BOŞU BOŞUNA OYNANAN BİR MAÇTI

Koskoca Fenerbahçe’yi ne hale düşürdüler. Trabzonsporlular uçakta horon oynuyor. Fenerbahçe sahada bile bir şey oynayamıyor. Bugünün tek sorumlusu oyunculardır. Ali Koç ne yapabilir? Bu maçta ne yapabilir? 9 kişilik takımı yenemiyorsun, Ali Koç’un elinden ne gelir? Fenerbahçe taraftarı vefalıdır. Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş’a 4-3 mağlup oldu. Kalede Pancu vardı. Bütün tribünler Fenerbahçe’yi alkışladı. Boşu boşuna oynanan bir maçtı. Caner Erkin ne kadar problemli futbolcu olsa dahi, hakem bunu anlatabilirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal