Rıdvan Dilmen'den Derbi Öncesi Halil Umut Meler Açıklaması!

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, sosyal medya hesabı üzerinden Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Halil Umut Meler hakkında açıklamalarda bulundu.

20.11.2021-14:20 - (Son Güncelleme: 20.11.2021-14:20) Rıdvan Dilmen'den Derbi Öncesi Halil Umut Meler Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftası Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbi mücadelesine sahne olacak. Pazar günü saat 19:00'da oynanacak olan derbi mücadelesi Galatasaray NEF Stadyumu'nda oynanacak.

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbi mücadelesinin hakemi ise Halil Umut Meler olarak açıklanmıştı.

RIDVAN DİLMEN SOSYAL MEDYADA GÜNDEM YARATTI!

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi olarak Halil Umut Meler'in belirlenmesi ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamalarla gündem yarattı.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakem ataması ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

BU BÜYÜK MAÇI YÖNETECEK BAŞKA HAKEM Mİ YOKTU!

Halil Umut Meler, 21 Kasım Pazar saat 19.00'da NEF Galatasaray Stadı'nda Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetecek. 23 Kasım Salı saat 20.45'te Kiev'de Dinamo Kiev-Bayern Münih maçını yönetecek. Günah değil mi bu hakeme? Hatta Galatasaray gibi, Fenerbahçe gibi büyük kulüplerimizin bu büyük maçını yönetecek başka hakem mi yoktu!

GALATASARAY VE FENERBAHÇE MAĞLUP OLMUŞTU...

Halil Umut Meler'i neden teri soğumadan mental ve fiziksel olarak yorgun gönderiyoruz Şampiyonlar Ligi maçına? Galatasaray'ın en son 9 ay önce maçını yönetti. (Ankaragücü-Galatasaray. Çok konuşulan Mohamed kırmızı kartı. Galatasaray mağlup olmuştu). Fenerbahçe'nin Trabzonspor deplasmanında VAR hakemiydi. 10. haftada da Fenerbahçe'nin Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 kaybettiği maçın hakemiydi.

HALİL UMUT MELER VE VAR HAKEMİ ALLAH KOLAYLIK VERSİN

Bana en tuhaf gelen de bu; salı günü Şampiyonlar Ligi maçını yönetecek hakemi medyamız haber yapmadı. Muhtemelen pazartesi günü Meler, Kiev yolundayken duyurulur. Allah; Halil Umut Meler'e, kim olacaksa VAR hakemine ve tarihi kulüplerimiz Galatasaray ile Fenerbahçe'ye kolaylıklar versin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal