Rıdvan Dilmen'den Beşiktaşlı Cyle Larin Hakkında İlginç İddia!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ta son haftalarda fazla forma şansı bulamayan yıldız futbolcu ile ilgili olarak ortaya attığı iddia ile birlikte büyük bir tartışma konusu yarattı.

23.01.2022-14:16 - (Son Güncelleme: 23.01.2022-15:24)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta bir süredir eskisi kadar forma şansı bulamayan Kanadalı yıldız Cyle Larin ile ilgili olarak şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

ESKİSİ KADAR SÜRE BULAMIYOR...

Beşiktaş ile olan sözleşmesinin sezon sonunda sona ereceği bilinen ve yeni sözleşme konusunda siyah beyazlılarla uzunca bir süredir orta yolu bulamayan Kanadalı yıldızın son haftalarda takımda aldığı süre iyice azalmıştı.


ORTALIĞI FENA KARIŞTI

Spor Toto Süper Lig'de son olarak oynanan Yeni Malatyaspor karşılaşmasında da yedek kulübesinde hapsolan ve oyuna girmeyen Kanadalı yıldız ile ilgili olarak ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

RIDVAN DİLMEN'DEN İLGİNÇ İDDİA!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin ile ilgili ortaya attığı iddiada ;

' Beşiktaş'ta Cyle Larin çok katkı sağlayan bir oyuncu ama özellikle son haftalarda bakıyoruz ki kulübeye yerleşti. Yönetimi suçlamak istemiyorum ama transfer görüşmelerinin neticelenmemesinden dolayı bir ceza mı uygulanıyor acaba? Akla o geliyor. ' ifadelerini kullanarak ortaya attığı iddia ile birlikte gündeme bomba gibi düştü.

BU SEZON GÖSTERDİĞİ PERFORMANS

Kanadalı golcü Cyle Larin, bu sezon Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 25 karşılaşmada süre alırken bu karşılaşmalarda 7 gol ve 1 asistlik bir katkı sağlayarak beklentilerin oldukça altında kalmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal