Fenerbahçe'den Serdar Aziz ve Filip Novak İçin Sakatlık Açıklaması!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Süper Lig'de geçtiğimiz gün oynanan Sivasspor karşılaşmasında sakatlanan futbolcuları ile ilgili olarak resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı.

23.01.2022-13:32 - (Son Güncelleme: 23.01.2022-13:32)

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı ancak karşılaşmaya sarı lacivertlilerin yaşadığı sakatlıklar damga vurdu.

SERDAR VE NOVAK SAKATLANMIŞTI

Fenerbahçe'de Sivasspor karşılaşmasında sakatlanan Serdar Aziz ve Filip Novak'ın sakatlıklarının durumu merak içerisinde bekleniyordu.

YILDIZ İSİMDEN KÖTÜ HABER GELDİ

Sarı lacivertli ekip bugün resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamayla birlikte kötü haberi verdi.


RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sitesi üzerinden Serdar Aziz ve Filip Novak'ın sağlık durumları hakkında yapmış olduğu açıklamada ;

' Dün akşam Demir Grup Sivasspor ile oynadığımız karşılaşmada sakatlanan oyuncularımızın yapılan ilk değerlendirmelerinde; Serdar Aziz’in sağ kasık bölgesinde 1. Derece zorlanma, Filip Novak’ın sol uyluk arka üst adele tendonunda, tendon içi yırtık saptanmıştır. Oyuncularımızın tedavi programları başlamıştır. ' ifadelerine yer verilerek Serdar Aziz ve Filip Novak'ın sakatlığı hakkında bilgi verildi.

SAKATLAR NE ZAMAN GERİ DÖNECEK?

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yapmış olduğu açıklamanın ardından, Serdar Aziz'in 2 hafta kadar sahalardan uzak kalması beklenirken, Filip Novak'ın ise sezonu büyük ihtimalle kapattığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal