Beşiktaş'tan Josef De Souza İle İlgili Sakatlık Açıklaması!

Beşiktaş, Süper Lig'de bu hafta oynanan Yeni Malatyaspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Brezilyalı yıldızının sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

23.01.2022-12:50 - (Son Güncelleme: 23.01.2022-12:57)

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, konuk olduğu Yeni Malatyaspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrılırken, Brezilyalı yıldız Josef de Souza'nın sakatlanarak oyundan çıkması büyük bir endişe yaratmıştı.

SAKATLANARAK OYUNDAN ÇIKMIŞTI

Yeni Malatyaspor - Beşiktaş karşılaşmasının 44. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Brezilyalı yıldız Josef de Souza, yerini Atiba Hutchinson'a bırakmıştı.


RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Beşiktaş, bugün resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanan Yeni Malatyaspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Josef de Souza'nın sağlık durumu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada ;

' Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile oynadığı müsabaka sırasında uyluk arka adalesinde hissettiği ağrı sebebiyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Josef de Souza, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesinden geçmiş, oyuncumuzun sol uyluk arka adalesinde (semimembranosus) gerilme ve kanama tespit edilmiştir. Josef de Souza’nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. ' ifadelerine yer verilerek Brezilyalı yıldızın sağlık durumu hakkında bilgi verildi.

SAHALARDAN UZAK KALACAĞI TARİH

Siyah beyazlıların Josef de Souza'nın sakatlığı ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamanın ardından Brezilyalı oyuncunun sahalardan en az 2-3 hafta kadar uzak kalacağı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal