Erman Toroğlu Galatasaraylı Yönetici Işıtan Gün Hakkında Çok Sert Sözler Söyledi!

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Galatasaray Spor Kulübü yöneticisi Işıtan Gün, hakkında çok ağır sözler söyledi. Yaptığı açıklamalar çok konuşuluyor.

23.01.2022-11:58 - (Son Güncelleme: 23.01.2022-12:10)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da son haftalarda gündemden düşmeyen isimlerden biri olan yönetici Işıtan Gün hakkında, ünlü yorumcu Erman Toroğlu söylediği sözlerle gündeme bomba gibi düştü.


SÖYLEDİĞİ SÖZLER BÜYÜK SES GETİRDİ

Erman Toroğlu, Galatasaray Spor Kulübü yöneticisi Işıthan Gün hakkında söylediği sert sözlerde ;

' Galatasaray'da Işıtan diye bir yönetici var. Bu adam, adam değil. Bu adam Galatasaray Yönetim Kurulunda olup hâlâ devam ediyorsa, bu çok enteresan bir olay. Işıtan Gün, sakın beni aramasın. Yarın (bugün) akşama kadar açıklama yapmazsa iyi olur, olmazsa yarın (bugün) akşam ben anlatacağım. Bu kadar net söylüyorum. Hiç tanımıyorum, yolda görsem tanımam. Kimsin lan sen?! Yarın (bugün) akşam konuşacağım. Karıştırmayacak. Herkes kendisine benzemez. Var ya böyle şarkı, 'Benzemez kimse sana...' Adam değilmiş diyorum. Sebebini yarın akşam açıklayacağım. Işıtan Gün açıklamazsa ben açıklayacağım. ' ifadelerini kullanarak söylediği sözlerle Galatasaraylı yöneticiyi resmen tehdit etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal