Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal Son Haftalarda Yaşadıkları Problemi Açıkladı!

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynadıkları Yeni Malatyaspor karşılaşmasında aldıkları beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu.

23.01.2022-11:07 - (Son Güncelleme: 23.01.2022-11:07)

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş konuk olduğu Yeni Malatyaspor deplasmanında sahadan beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş'ın golünü Alex Teixeira kaydederken,  Yeni Malatyaspor cephesinde de golü penaltıdan Adem Büyük kaydetti.

KARTAL DİREKLERE TAKILDI

Siyah beyazlıların karşılaşmada iki topu direkten dönerken aynı zamanda bir çok pozisyondan yararlanamaması büyük tepki toplamıştı.


RACHİD GHEZZAL'DAN TESPİT

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, son oynadıkları karşılaşmada yaşadıkları problemlerle ilgili bir tespitte bulundu. Ghezzal, Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından yapmış olduğu değerlendirmelerde ;

' Üzgünüz, Malatya'ya kazanmak için gelmiştik. Kazanmayı çok istiyorduk, bu beraberlik bizim için kötü sonuç. Son maçlarda bitiricilik sıkıntısı yaşıyoruz. İkinci golü atsak maç bitecektik ama atamadık. Sonrasında penaltı golüyle kaybettik. Bitiricilik sorunumuzun olduğu gerçek. 10 numara, kanat oynarım, fark etmez. Zaten çok fazla içeri girerek oynuyorum. Kapanan rakiplere karşı gol atmak kolay olmuyor ama yapacak bir şey yok, çalışmaya devam edeceğiz. Karşılaşmanın son 15 dakikasında düşüşe geçmemizin nedenini açıklamak zor. Oynadığımız maçları daha erken bitirmemiz gerekiyor. Mücadelelerin son bölümlerini daha kolay oynamamız gerekiyor. Çünkü maç 1-0 olduğunda skoru korumak için çok fazla enerji harcıyoruz. ' ifadelerini kullanarak değerlendirmelerde bulundu.

BU SEZON SERGİLEDİĞİ PERFORMANS

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezonu kiralık olarak oynayan Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal'ın sezon başında bonservisi İngiliz ekibi Leicester City'den 3 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında alınmıştı. Rachid Ghezzal, bu sezon siyah beyazlı formayla tüm kulvarlarda toplamda 26 karşılaşmada süre alırken bu karşılaşmalarda 3 gol ve 1 asistlik bir performans sergileyerek beklentilerin oldukça uzağında kalmuıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal