Giresunspor'da Hakan Keleş Süper Lig Devlerinden Transfer Etmek İstediği İsimleri Açıkladı!

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Spor Toto Süper Lig'deki ara transfer dönemi içerisinde taraftarların merakla beklediği transfer konusunda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

23.01.2022-10:40 - (Son Güncelleme: 23.01.2022-10:40)

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun en çok dikkat çeken ekiplerinden biri olan Giresunspor, bu sezon yükseldiği ligde 22 hafta geride kalırken 7 galibiyet 5 beraberlik ve 10 yenilgi alarak topladığı 26 puan ile 15. sırada yer alıyor.

YÖNETİM TRANSFER YASAĞINI KALDIRACAK

Bu sezon özellikle Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor karşılaşmalarında aldığı puanlarla dikkatleri üzerine çeken Giresunspor transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek istiyor. Yönetim mevcut durumda bulunan transfer yasağını kaldırmak için yoğun bir çaba sarf ederken, kısa süre içerisinde kaldırılması beklenen transfer yasağının ardından yeşil beyazlı ekibin arka arkaya hamleler yapması bekleniyor.


TRANSFER KONUSUNDA FLAŞ AÇIKLAMALAR

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Spor Toto Süper Lig'deki ara transfer döneminde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan kadrolarına katmak istediği isimlerle ilgili olarak çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Hakan Keleş, transfer konusunda yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Özellikle güçlü takımlarda kadrolarında olmayan oyunculardan kadromuza katmak istediğimiz isimler var. Mesela Fenerbahçe'den Muhammed Gümüşkaya'yı istiyorum, Ali Koç başkanımızdan da özellikle istedim ama 'Türk veremem önce yabancıları boşaltmam lazım' dedi. Biz yine de ısrarla istemeye devam ediyoruz ve inşallah olur diye düşünüyorum. Trabzon'dan Abdulkadir Parmak ile konuşmuştuk ama o Kayserispor'u tercih etti. Yunus Mallı'yı istiyoruz, o da gelmek isterse kadromuzda yer vermek istiyoruz. Beşiktaş'tan istediğimiz oyuncular var, Ajdin Hasic'i istiyoruz. Galatasaray'da da Okan Kocuk ile alakalı durumlar var. Bu piyasada sürekli araştırmalar ve son dakika gelişmeleri olabiliyor biliyorsunuz o yüzden bizde kulübümüze ve oyun sistemimize uygun oyuncuları tercih etmeye çalışıyoruz. ' ifadelerini kullanarak transfer hakkında merakla beklenen açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal