Rıdvan Dilmen, TFF Başkanlığı için kendisine teklif gelmesi halinde görevden kaçmayacağını açıkladı!

Türkiye Futbol Federasyonu'nda Başkan Nihat Özdemir'in istifasının ardından gözler Rıdvan Dilmen'e çevrildi. Dilmen, geçtiğimiz günlerde federasyondan böyle bir görev gelirse kaçmayız demişti.

05.04.2022-12:16 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-15:53)

Geçtiğimiz gün görevinden istifa etme kararı alan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, federasyondan ayrıldı. Yaşanan bu ayrılığın ardından yeni federasyon başkanının kim olacağı ise merak içerisinde bekleniyor.

Nihat Özdemir başkanlık görevinden ayrıldı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkan adayı olabileceği düşünülen isimlerden biri olan Rıdvan Dilmen'in geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden adaylık ile ilgili olarak yaptığı açıklamalar yeniden gündeme geldi.

Sosyal medyada yaptığı açıklamalar gündem oldu

Rıdvan Dilmen, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına aday olup olmayacağı ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Türkiye Futbol Federasyonu'yla ilgili yapılanmayla ilgili bir teklif almadım. Almış olsaydım Türk futbolu böyle bir durumda olmazdı. Aynı şey kulübüm Fenerbahçe için de geçerli. Tekrardan altını çiziyorum, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğunu görüyorum net bir şekilde. Nerelere kadar gidildiğini görüyorum. Ama biz görevden asla kaçmayız. Sağlık nedenlerinden dolayı sıkıntılar olabilir ama. Ben yapılanma konusunda Türk futboluna 4-5 yıl içinde Allah ömür verirse, çok daha ileri götüreceğime inanıyorum, doğru insan kaynaklarıyla. ' ifadelerini kullanarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal