Rıdvan Dilmen Portekiz - Türkiye maçıyla beraber ekranlara geri dönüyor!

Geçtiğimiz aylarda yayından kaldırılan Yüzde Yüz Futbol programı yayın hayatına tekrardan başlıyor. Türkiye'nin Portekiz deplasmanında çıkacağı karşılaşma ile geri dönecek olan ünlü yorumcu 24 Mart Perşembe günü TRT Spor'da olacak. Rıdvan Dilmen'in şifresiz kanalda tekrar ekranlara dönecek olması dikkat çekti.

22.03.2022-11:46 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-12:01)

Türkiye A Milli Takım'ı Perşembe günü 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off karşılaşmasında Portekiz'in konuğu olacak. Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen ise bu maçla ekranlara geri dönecek.

Program yayından kaldırılmıştı

TRT Spor'da yayınlanan Yüzde Yüz Futbol isimli program geçtiğimiz aylarda yayından kaldırılmıştı. Portekiz - Türkiye maçıyla yayın hayatına geri dönen programdan sonra Rıdvan Dilmen yerini almış olacak. Yüzde Yüz Futbol programı ise 24 Mart Perşembe günü 21.45'de TRT Spor'da yayınlanacak.

Rıdvan dilmen ekranlara geri dönecek.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor

Programı yayından kaldırılan Rıdvan Dilmen, son zamanlarda sosyal medyayı sık sık kullanan isimlerden birisi oldu. Kendisine sorulan soruları içtenlikle cevaplayan Rıdvan Dilmen, takipçilerine Twitter adresinden cevaplar vererek futbol yorumluyordu. Sosyal medyayı aktif kullanan Rıdvan Dilmen'in taraftarlara verdiği cevaplar da sosyal medyadan çok konuşulan konulardan birisi haline gelmiş durumda. Rıdvan Dilmen yaptığı açıklamalarla Türk futbolunda dikkat çeken isimlerden birisi olarak göze çarpmakta. Bu anlamda ekranlara dönecek olması da yoğun ilgi çekti. Rıdvan Dilmen ile ilgili gelişmeler taraftarlar tarafından dikkatle takip edilmeye devam ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal