Rıdvan Dilmen Mağlubiyetin Ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a Seslendi!

Spor yorumcusu Rıdvan Dimen, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe'nin Konyaspor'a mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Başkan Ali Koç'a seslendi.

31.10.2021-14:35 - (Son Güncelleme: 31.10.2021-14:44)

Spor Toto Süper Lig'de iki haftadır galibiyet alamayan Fenerbahçe, üst üste Trabzonspor ve Alanyaspor ile oynadığı karşılaşmalarda sahadan mağlubiyet ile ayrılmıştı.

KÖTÜ GİDİŞAT DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe'de kötü gidişat Konyaspor ile oynanan karşılaşmada da devam etti. Konya deplasmanında sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe'de kötü gidişat devam etti.

RIDVAN DİLMEN'DEN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

Sarı lacivertliler Spor Toto Süper Lig'de üst üste 3. mağlubiyetini almasının ardından spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Başkan Ali Koç'a seslendi.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 2-1 mağlup olduğu Konyaspor karşılaşmasın ardından yaptığı açıklamalarda ;

FENERBAHÇE'NİN KÖTÜ BİR KADROSU YOK!

Senin sisteminde kaliteli oyunculara yer yok. İyi futbol iyi futbolcularla oynanıyor. Frankfurt dönüşü sistemi sordular isim vermediler ama beni kastettiler… 15-20 dakika şov yaptı. Süslü cümlelerle… Önemli olan birlikte oynamak filan. Fenerbahçe'nin bu lig için güçlü bir kadrosu var. Fenerbahçe'nin liderden 8 puan geriye düşecek bir kadrosu yok.

EMRE BELÖZOĞLU DEVAM ETSE DAHA İYİYDİ

Fenerbahçe'nin esas sıkıntısı Vitor Pereira, kadrosu değil. Geçen sezondan daha iyi kadro ama sıkıntı hoca! 4'lü oynayan kim gelse, takım daha iyi olur. Emre Belözoğlu devam etseydi, şu andan daha iyi olurdu. Bunu Emre olduğu için söylemiyorum…

PEREİRA'NIN PARASINI ÖDER GÖNDERİRİM

Fenerbahçe'nin başkanı uçakta hocaya sormalı 'Böyle, bu sistemle devam mı?' diye, eğer 'Evet' derse 'Gel kardeşim' deyip gönderilmeli. Geçen hafta da söylemiştim bak bir hafta daha gitti. Ali Koç, değiştirmeli hocayı. Kolay karar değildir ama bu yapılmalı. Tren kaçtı kaçıyor… Ayıp mı ya antrenör değiştirmek? Vitor Pereira bu şablonda ısrar ederse, ne olur? Getir bakayım sözleşmeni, tazminatın ne kadar bakayım!' derim ve parayı öder gönderirim. Bu sistemle olmaz. Fenerbahçe lider olduğu gün de bu bunu söyledim.

KOSKOCA FENERBAHÇE 7 KİŞİYLE SAVUNMA YAPIYOR

Kim Min-jae, Rossi, geçen yıl çok kullanılamadığı için Mesut'u da katıyorum. Böylesine takviyelere rağmen geçen senenin uzağındasın. Bunun izahı yok. Ben basit konuşurum. Nerede çokluk, orada çokluk. Koskoca Fenerbahçe takımı Gustavo ve kaleciyle birlikte 7 kişiyle savunma yapıyor. Futbol öyle bir oyun ki, maç taktiğinizi ne yaparsanız yapın. Adam öyle bir vurur ki çatala… Sonsuza gitti top. Kalecinin yapacağı hiçbir şey yok o şutta.

MESUT VE VEDAT'LA KONUŞTUM...

Mesut'la geçen gün görüştüm, dün görüştüm böyle bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum. Tedavideydi. Fakat Mesut Özil bu sistemde olmaz. Vedat Muriqi ile bu sabah konuştum ama 'Şu an bir teklif yok 'dedi. Vedat'a kalsa gelir ama teklif yokmuş. Maurizio Sarri'den ümitliydi 'Oynarım' diye düşünüyordu ama oynamadığı için mutsuz şu an.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal