Volkan Demirel'den Vitor Pereira'ya Çok Sert Eleştiriler!

Eski Fenerbahçeli Volkan Demirel, sarı lacivertlilerin Konyaspor'a karşı aldığı mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Vitor Pereira ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

31.10.2021-14:02 - (Son Güncelleme: 31.10.2021-14:02) Volkan Demirel'den Vitor Pereira'ya Çok Sert Eleştiriler!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Konyaspor'a konuk olan Fenerbahçe aldığı mağlubiyetin ardından taraftarlarından çok yoğun bir tepki çekti.

MAĞLUBİYETLERİN ARDINDAN TEPKİLER ARTIYOR

Geçtiğimiz haftalarda alınan Trabzonspor ve Alanyaspor mağlubiyetlerinin ardından bu kez deplasmanda Konyaspor'a mağlup olan Fenerbahçe'de özellikle de Teknik Direktör Vitor Pereira'ya ve Başkan Ali Koç'a yöneltilen tepkiler iyice arttı.

VOLKAN DEMİREL'DEN VİTOR PEREİRA'YA SERT TEPKİ

Eski Fenerbahçe kaptanlarından olan ve şimdilerde yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin Konyaspor'a karşı aldığı mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Vitor Pereira'yı hedef aldığı açıklamalarında ;

BUNUN YERİ BURASI DEĞİL!

Fenerbahçe, maçtan önce stadyumda duran top savunması çalıştı. Bunun yeri burası değil. Maçtan önceki idman, son idmanın son bölümüdür. Ben rakibin hocası olsam 'Öne yığılıyorlar arkaya çalışalım, çizgi çalışıyorlar şöyle yapalım...' derim.

BU SİSTEM FENERBAHÇE'YE UYMAZ...

Fenerbahçe'de sistem oyuncuyu seçer ama bu sistemin oyuncuları bu oyuncular değil. Oyuncular da bazen sistemi seçer. Ben Volkan olarak 10 numara olsam bu sistemde oynamak istemem. Bu sistem kontratak sistemi. Fenerbahçe'ye uymaz. Fenerbahçe, her zaman top ayağındayken oynanan oyunu sever. Pereira'nın sistemi değiştirmesi lazım. İşler iyi gitmiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal