Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Vitor Pereira tercihinde haklı çıktığı için üzgün olduğunu açıkladı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de yaşanan son durum ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirmelerde bulundu.

16.03.2022-09:34 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-09:34)

Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta geride kalırken topladığı 50 puan ile ligin 3. sırasında yer alan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışından bir hayli uzak kaldığı sezonda büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı.

Fenerbahçe'deki gidişat ile ilgili olarak ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamalarla birlikte dikkatleri üzerine çekti. Rıdvan Dilmen, yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Fenerbahçe erken veda etti'

Tabii ki Fenerbahçeliler üzgün. Sezona erken veda etti, en azından bu kez avantaja çevirelim. Önce teknik direktör seçimi. Ve o teknik direktör doğrultusunda transfer.

İsmail Kartal

Transferde izlenmesi gereken strateji

Birinci kriter; ilk 11'de 4 yerli kuralı. Özellikle savunmaya iyi bir yerli oyuncu transfer edilmeli. Çünkü önde forvet arkası ve kenarda oynatabileceği kaliteli yerli oyuncuları var.

Yapılması gereken transferler

Altay'ı zorlayacak yabancı veya yerli kaleci. Tartışmasız bir santrafor. Tartışmasız sağ bek ve sol bek. Orta sahada da savunmanın önünde oynayacak ve arkası dönük top alıp, dönüp, oyunu kurabilecek bir oyuncu şart.

'İsmail Kartal devam etmeli'

Fenerbahçe'de önümüzdeki sezon için yeni gelecek teknik direktörün yanında muhakkak İsmail Kartal olmalı.

'Vitor Pereira konusunda haklı çıktığım için...'

Bir Fenerbahçeli olarak Vitor Pereira ile ilgili haklı çıktığım için üzgünüm. Daha 17 haftada 23 puan kaybetmiş bir teknik direktörden bahsediyoruz. Bu kaybı yaşadığı için de Fenerbahçe, Trabzonspor'un 20 puan gerisinde. Daha sonra kimi getirirseniz getirin, havlu atmış bir takıma özellikle bu üç büyüklerden bir tanesiyse, başarılı olma şansı hiç yok. Örnek mi; bu sezon üçü birden. Önder Karaveli, Torrent ve İsmail Kartal ile olduğu gibi; iki ileri, bir geri.

Arda Güler

Genç yıldız Arda Güler ile ilgili olarak...

Ben sormak istiyorum; adını söylerken bile mutluluktan tüylerimizi diken diken eden Arda Güler çocuğumuzu (ki onu yetiştiren bütün hocaları ve A Takım'a alan Pereira'yı kutlarım) sahada görmek istiyorsunuz değil mi? Peki elinize kağıt kalemi alın, Pereira'nın oynattığı 3-4-3'ü çizin. Her gün sahada görmek istediğimiz Arda'yı; onun idolü ve Fenerbahçemiz'in efsanesi Alex de Souza'yı bu dizilişin neresine koyabilirsiniz? Hiç uğraşmayın koyamazsınız. Çünkü ikisinin de ortak özelliği şu; ikisi de bir tek forvet arkası 10 numara oynarlar, başka hiçbir mevkide de oynayamazlar. Ama 10'u da herkesten farklı oynarlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal