Rıdvan Dilmen'den adı Fenerbahçe ile anılan Joachim Löw hakkında sürpriz açıklama geldi!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin teknik direktör arayışları ile ilgili olarak Joachim Löw ile ilgili ilginç bir yorumda bulundu.

17.03.2022-12:11 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-12:13) Rıdvan Dilmen'den adı Fenerbahçe ile anılan Joachim Löw hakkında sürpriz açıklama geldi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de sezon başında göreve gelen Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından sezonun kalan bölümünde İsmail Kartal'ın görev yapmasına karar verilmişti.

Fenerbahçe'nin yeni teknik adamı merakla bekleniyor

Teknik Direktör İsmail Kartal ile sezon sonunda yollarını ayıracak olan Fenerbahçe yönetiminin yeni teknik adamının kim olacağı büyük bir merak konusu haline gelirken Alman teknik adam Joachim Löw'ün ismi sık sık gündeme gelmişti.

Joachim Löw

Rıdvan Dilmen'den flaş açıklamalar

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamalarla Fenerbahçe'nin teknik direktör arayışı ile ilgili söylediği sözlerde ;

' Joachim Löw'ün Fenerbahçe'ye gelmesi halinde başarılı olacağına inanıyorum. Aslında Fenerbahçe'nin iyi bir kadrosu var. Direkt oynayacak 4-5 oyuncu da alınırsa çok daha güçlü bir kadrosu olur. Bir an önce teknik direktör alınmalı ki, kendi sistemine uygun oyuncular alsın veya göndersin. Dört yıldır Fenerbahçe'nin çözemediği problem şu;transferlerin üstüne teknik direktör geliyor. Ama şimdi bir an önce teknik direktör alınmalı! Oynatacağı sisteme uygun transferler yapılmalı. Düşünmedikleri de gönderilmeli! Kafasındaki şablona uyanları almalı, uymayanları yollamalı. Fenerbahçe'nin transfer planlaması da çok yanlıştı. 5 sol açığı, 4 sağ açığı, 3 forvet arkası olur mu bir takımın! ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal