Rıdvan Dilmen Cebelitarık Maçında Alınan Galibiyeti Değerlendirdi!

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde G grubunda 6-0 galip geldiğimiz Cebelitarık karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

14.11.2021-11:21 - (Son Güncelleme: 14.11.2021-11:21) Rıdvan Dilmen Cebelitarık Maçında Alınan Galibiyeti Değerlendirdi!

A Milli Futbol Takımımız FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde G grubunda oynadığı Cebelitarık karşılaşmasında sahadan 6-0'lık galibiyetle ayrılarak Norveç'in puan kaybetmesinin ardından grubunda 2. sıraya yükselerek Dünya Kupası macerasında büyük bir avantaj elde etti.

RIDVAN DİLMEN'İN YORUMLARI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, A Milli Futbol Takımımızın Cebelitarık karşısıdna aldığı farklı galibiyetin ardından yapmış olduğu yorumlarla sosyal medyada büyük bir ses getirdi.

RIDVAN DİLMEN'DEN CEBELİTARIK MAÇI HAKKINDA...

Rıdvan Dilmen, Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde oynanan Cebelitarık karşılaşmasında aldığımız galibiyet ile ilgili olarak ;

ÜZERİMİZDEKİ KARA BULUTLAR DAĞILDI

Okyanusu geçmiştik, derede boğuluyorduk daha önce. Bundan sonra okyanusu geçtik, derede boğulmayalım. Letonya maçından önceki kara bulutlarımız gitti, masmavi bir gökyüzü geldi. Şenol Güneş hoca zamanında bir avantaj yakalamıştık, sonlara doğru zorlandık. Yeni bir hocayla, yeni bir ekiple işimizi yapmaya devam ediyoruz.

TFF İÇİN HAMİT BÜYÜK BİR ŞANS

Hamit Altıntop'un çok değerli bir insan olarak görüyorum, TFF için de bir şans, 3-4 yıldır orada. Genç oyuncular da iyi tanıyor. Ama açıklamalarını doğru bulmadım. Tek adamlık falan bitti dedi. Bırak artık, geçmişte kaldı.

HOLLANDA DÜNYA KUPASI'NA GİDEMEYEBİLİR

Hollanda bugün garantilerse, kazanıp garantilerse, bir sonraki maçta ikinci ya da üçüncü kadrosuyla falan çıkar. En az 8-9 oyuncuyu oynatmazlar. Hollanda bugün kaybederse gidememe ihtimali de var.

BEN BAYILIYORUM HALİL DERVİŞOĞLU'NA...

Hoca geldiğinde, Hamit ile istişare etmiştir. Yeni bir ortama gelmişti, kolay değildi. Halil'i düşünmüyordu ilk maçlarda, sonradan bir sakatlık falan oldu ondan sonra aldı. Ben bayılıyorum Halil'e.

GÜÇLÜ OYUNCULARIMIZ VAR

Bizim için de önemli ama Kuntz için de önemli. İlk defa Türkiye gibi bir milli takımı çalıştırıyor. Güçlü, oyuncuları yurt dışında oynayan futbolcuları var Türkiye'nin.

RIDVAN'IN PERFORMANSI KAFALARI KARTIŞTIRDI

Rıdvan'ın ikinci yarısındaki performansı hocanın kafasını karıştırmıştır. Caner'i Karadağ maçına saklamak için ilk yarıda çıkardı. Kuntz'un bize enerji ve taktik olarak da uyduğunu söyleyebilirim. İnşallah uzun yıllar kalır.

KIRMIZI KART KARARI AĞIR OLDU

VAR hakeminin bize bir güzelliği oldu. Kırmızı kart ağır bir karar oldu orada. Uluslararası maçlarda VAR hakemi ve orta hakem aynı ülkeden olmamalı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal