Mbaye Diagne'den Fenerbahçe Derbisi İle İlgili Açıklamalar!

Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, Milli arada oynadıkları Bursaspor ile oynadıkları hazırlık maçının ardından Fenerbahçe derbisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

14.11.2021-10:23 - (Son Güncelleme: 14.11.2021-10:23) Mbaye Diagne'den Fenerbahçe Derbisi İle İlgili Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'e verilen Milli arada Bursaspor ile bir hazırlık maçı düzenleyen Galatasaray, düzenlenen hazırlık maçıda sahadan 5-2'lik galibiyetle ayrıldı.

FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ HAZIRLIK MAÇI DÜZENLENDİ

Milli aranın ardından Spor Toto Süper Lig'de kendi sahasında oynayacağı derbi mücadelesinde Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray hazırlıklarını son sürat devam ettiriyor.

HAZIRLIK MAÇININ YILDIZI DİAGNE OLDU!

Bursaspor ile oynanan hazırlık maçında attığı 3 gol ile dikkatleri üzerine çeken golcü oyuncu Mbaye Diagne olurken Senegalli yıldız karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe ile oynanacak derbi mücadelesi hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.
MBAYE DİAGNE'DEN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI...
Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, Fenerbahçe derbisi ile ilgili yaptığı açıklamalarda ;
HAZIRLIK MAÇI İYİ BİR FIRSAT OLDU
Fiziksel olarak kendimizi hazır tutmamız açısından Bursaspor ile oynadığımız hazırlık maçı iyi bir fırsat oldu. Bütün takımın da iyi değerlendirdiğini düşünüyorum.

FENERBAHÇE DERBİSİ HAKKINDA SÖYLEDİKLERİ

Fenerbahçe ile oynayacağımız derbi maçının kolay olmayacağını söyleyebiliriz. Evimizde oynadığımız için avantajlıyız. Üç puanı almak için oynayacağız. Taraftarımızın da keyif alacağı bir maç oynayacağız. Çok fazla taraftarın geleceğinden eminim. Onların desteği bize katkı sağlayacak.

MOHAMED VE HALİL İLE GİRDİĞİ FORMA YARIŞI

Bu konuda söylenecek çok fazla bir şey yok. Her takımda rekabet var. Biz Galatasaray için buradayız. Galatasaray'a maç kazandırmak için buradayız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal