Rıdvan Dilmen, Beşiktaşlı golcü Michy Batshuayi'yi Fenerbahçe'de görmeyi çok istediğini açıkladı! Bana kalsa hemen aldırırdım

Beşiktaş'ta son dönemlerin eleştirilen ismi Michy Batshuayi hakkında konuşan Rıdvan Dilmen, önümüzdeki sene Fenerbahçe kadrosunda görmek istediğini söyledi.

16.03.2022-10:07 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-17:50)

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de sergilediği performans ile herkesi şaşırtan Beşiktaş, geçtiğimiz sezonun üç kupalı şampiyonu olarak bu sezon sergilediği performansla taraftarlarını bir hayli üzdü.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamalarda, Beşiktaş'taki kötü gidişat ve önümüzdeki sezon yapılması gerekenler ile ilgili olarak söylediği sözlerde ;

'Önder Karaveli ile devam edilmeli'

Önce sezon bitmeden teknik direktör seçimi. Şu anda hem biz hem de Önder Hoca biliyoruz ki; gelecek sezon Beşiktaş'a yeni teknik direktör gelecek. Yabancı gelirse; Önder Hoca da saygın kişiliği; camiayı ve ligi bilmesi nedeniyle yanında devam etmeli.

Önder Karaveli - Rıdvan Dilmen

Beşiktaş'ta önümüzdeki sezonun planlanması

Uygun şartlar olursa Domagoj Vida ile devam edilmeli ama yanına çabuk, hızlı ve solak oyuncu bulunmalı. Gelecek teknik adamın oyun sistemine göre planlama ve transfer yapılır. Gedson çok faydalı olacaktır. Atiba'nın yerini çok iyi bir isimle doldurdular; yaşı gereği Atiba yavaşladı.

'Larin ile anlaşma sağlanamamasını anlamıyorum'

Anlayamadığım bir şey var; ligimizin en golcü sol kanat oyuncusu Larin ile henüz anlaşma olmadı; kesinlikle kalmalı. Ve yine anlayamadığım; camia içinde çok eleştirilen, benim futbol ve futbolcu görüşüme göre ligin üstünde seviyesi olan santrafor Batshuayi'nin oynatılmaması.

'Batshuayi'yi direkt Fenerbahçe'ye alırdım!'

Fenerbahçe'nin yerinde olsam, imkan olsa, Batshuayi'yi hiç düşünmeden alırım. Beşiktaşlı dostlarımız yanlış anlamasın; fikrimi söylüyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal