Reynmen Hakkında 4 Yıl 4 Aya Kadar Hapis İstemi

Reynmen olarak bilinen sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş’ın, sunucu Bircan Bali’ye hakaret edip tehditte bulunduğu iddiasıyla hapsi istendi.

04.03.2021-14:55 - (Son Güncelleme: 04.03.2021-14:55) Reynmen Hakkında 4 Yıl 4 Aya Kadar Hapis İstemi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede; Bircan Bali’nin Reynmen hakkında suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.

Bircan Bali’nin dilekçesinde Yusuf Aktaş'ın 13 Ocak 2021'de Instagram’da kendisinin aleyhinde video ve yazılar paylaştığı, ‘Leşsiniz, siz iki iğrenç insan ucuzsunuz...’ gibi ifadeler kullandığı belirtildi. Ünlü sunucunun dilekçesinde, ‘Aktaş'ın 'hakaret' ve 'tehdit' suçlarından yargılanmasını istediği’ aktarıldı.

REYNMEN’İN İFADESİ ALINDI

İddianamede Bircan Bali’nin suç duyurusunun ardından soruşturma başlatıldığı ve şüpheli Yusuf Aktaş’ın ifadesinin alındığı kaydedildi. Yusuf Aktaş’ın da ‘Bircan Bali'nin kendisi hakkında kasıtlı şekilde, sürekli milyonlara ulaşan hakaret içerikli yayınlar yapması üzerine yalnızca kendisini savunma ve anlatabilme amacıyla söz konusu ifadeleri kullandığı ve hakaret kastının olmadığı’ savunmasını yaptığı belirtildi.

‘4 YIL 4 AYA KADAR HAPİSLE CEZALANDIRILMASI TALEP EDİLDİ’

Suçun uzlaşma kapsamında olması sebebiyle Bircan Beli ile Yusuf Aktaş’ın uzlaştırmacıyla görüştürüldüğü kaydedilen iddianamede, sosyal medya fenomeni Reynmen’in 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 9.5 aydan, 4 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılması talebiyle yargılanması istendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal