13.07.2019-17:59 (Son Güncelleme:11.09.2023-15:55)


1

Reynman kimdir?

Reynman kimdir?

1995 İstanbul doğumlu Reynmen, Kürt kökenlidir. Vlogger, Youtuber ve müzisyendir. İlkokulu Ahmet Kabaklı'da başlamış, oradan Fatih Sultan Mehmet ilköğretim okuluna kaydolup orada tamamlamıştır. Liseyi de nakil olarak geçirmiştir.



2

Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine kayıt olmuş, mezun olmadan Bahçeşehir Lisesine mezun olmuştur. Buradan da mezun olamayan Reynmen, liseyi açık öğretimden bitirmiştir. Lise zamanında babasıyla birlikte meyve, sebze ticareti ve pazarlık yapmıştır. Aydın Üniversitesi'nde Radyo ve Televizyon Programcılığına başlayan Reynmen, sonradan Nişantaşı Üniversitesi'ne geçmiştir.



3

Reymen Fatih Terim'den imzalı forma aldı

Reymen Fatih Terim'den imzalı forma aldı

Fenomen Reynmen, geçtiğimiz günlerde görkemli bir kutlama ile doğum günü yapan ünlü teknik direktör Fatih Terim ile bir araya geldi. Fatih Terim'i uçakta yakalayan Reynmen teknik direktörden formasına imza istedi. Reynmen olarak tanınan Yusuf Aktaş, büyük bir heyecanla imzasını almayı bekliyordu. O sırada arkadakilerin 'Hocam imzalar için para alsa...' diyerek güldüğü duyuldu.Fatih Terim ise imzasını attıktan sonra Reynmen'e dönüp, "Sıkıştığın zaman sat!" diyerek herkesi güldürdü.



4

Aslen nereli?

Aslen nereli?

İstanbul'da doğup İstanbul'da büyüyen Reynmen aslen Sivaslıdır. Babası Azerbaycan göçmenidir. Youtube ismiyle tanınan Reynmen'in gerçek ismi Yusuf Aktaş'tır Kendisi Kürt kökenlidir. 90 günde vücut challenge videosuyla yapılı vücudu ve boyunu gövde gösterisine sunan şarkıcı 1.80 boyundadır.



5

REYNMEN ELA ŞARKI SÖZLERİ

REYNMEN ELA ŞARKI SÖZLERİ

Nasıl oldu gözlerine kandım Nasıl oldu gözlerine kandım Döner başım yine gözlerin ela Çünkü gözlerin ela ,çünkü gözlerin ela Yardım et yardım et yardım et yardım et.. Bilirsin bu çocuk dalgın hep dalgın hep dalgın hep... İnan senden geçemiyorum Yine sarhoş oldum geceliyorum Aklımda sorular çözemiyorum Gündüz mü gece mi bu göremiyorum



6

Reynmen 2019 yılında Ümre'ye gittikten sonra Kabe'ye de gitmişti. Reynmen'in dindar biri olduğu biliniyor. Fenomen ile ilgili karar verildi.



7

Tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla hakkında 9 aydan 4 yıla kadar ceza talep edilen Reynmen'in beraat edilmesine karar verildi. Mahkeme, Aktaş'ın kendisine söylenen sözlere karışık verdiğini bu yüzden ceza almasına gerek olmadığını söyledi.



8

En son Ece Erken'e küfretmesi sebebiyle gündeme gelen şarkıcının yeni şarkısının ne zaman geleceği bilinmiyor.



9

Ayrıca geçtiğimz aylarda annesinin evine saldırılmıştı. Büyük korku yaşayan anne Aktaş, hemen durumu polise aktardı. Aktaş'ın telefonunu çalarak kaçan ve uyuşturucu kullanma suçundan kaydı olan kişi, Esenyurt'ta gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr